برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

درخواست باشگاه استقلال از ذوب‌آهن: قرارداد فرشید طالبی را منتشر کنید وگرنه...

خبرگزاری فارس: مدیران باشگاه استقلال از مسئولان ذوب‌آهن خواستند که متن قرارداد فرشید طالبی را منتشر کنند.


به گزارش خبرگزاری فارس، سایت باشگاه استقلال نوشت:
"نظر به مصاحبه اخیر آقای اصغر فروتن پیرامون وضعیت قراردادی فرشید طالبی به استحضار می‌رساند: اولا باشگاه استقلال رجا واثق دارد که تمامی مذاکرات رسمی‌اش را با بازیکنانی برقرار می‌گردد که قرارداد رسمی با هیچ باشگاهی نداشته باشند.

ثانیا: باشگاه استقلال خوشحال می‌شود قرار ثبتی این بازیکن در رسانه‌ها از سوی باشگاه ذوب‌آهن منتشر شود.
ثالثا: حتی اگر هم باشگاه استقلال یقین حاصل کند که این بازیکن قرارداد داخلی با باشگاه ذوب‌آهن دارد، در همین مرحله مذاکرات خود را متوقف خواهد کرد، هر چند برخی از باشگاه‌ها علیرغم اطلاع از قرارداد داخلی برخی از بازیکنان با باشگاه استقلال اقدام به مذاکره و سپس عقد قرارداد رسمی با این بازیکنان نموده‌اند.

به این ترتیب باشگاه استقلال خواهشمند است در صورت وجود قرارداد (حتی داخلی و در سر برگ فدراسیون) مسئولان ذوب‌آهن آن را منتشر کنند و اگر نه... "
انتهای پیام/ا


تاریخ: 1390/4/18
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: