برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پس از خداحافظی کاپیتان از دنیای فوتبال لیپی کاناوارو را ستود

خبرگزاری فارس: سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایتالیا بازیکن کهنه‌کار این کشور را ستود و دوران حضور او در میادین را بسیار عالی توصیف کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، فابیو کاناوارو مدافع 38 ساله ایتالیا پس از آن‌که پزشکان تیم به دلیل آسیب دید‌گی زانو به وی اجازه ندادند تا به بازی خود ادامه دهد، از فوتبال خداحافظی کرد.
مارچلو لیپی که سال 2006 با تیم ملی ایتالیا و به کاپیتانی کاناوارو توانسته بود قهرمان جهان شود، در مورد بازیکن مورد علاقه‌اش گفت: او دوران فوق‌العاده‌ای داشت، بازیکن خوبی بود و بالاتر از همه، از شخصیت بسیار خوبی بهره می‌برد.

کاناوارو عضوی از باشگاه الاهلی امارات بود و قرار بود پایان دوران بازی خود را در این تیم بگذراند ولی به دلیل آسیب‌دیدگی ادامه همکاری وی با باشگاه به عنوان بازیکن میسر نشد اما او تا 3 سال آینده به عنوان مدیر یکی از بخش‌های باشگاه به فعالیت خواهد ادامه خواهد داد.
لیپی ادامه داد: کاناوارو از آن دسته بازیکنانی بود که من دوست داشتم با او ارتباط داشته باشم. همواره باهم در خصوص مسائل مختلف صحبت می‌کردیم. او از تجربه حضور در دبی خوشحال بود ولی در ماه‌های اخیر مشکل زانوی وی تنها چیزی بود که برایش مشکل ساز شده بود. خداحافظی او از میادین نیز به همین دلیل است. اکنون همه ما باید از تصمیمی که گرفته حمایت کنیم و در کنار او باشیم.
انتهای پیام/خ

تاریخ: 1390/4/19
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: