برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش تمرین امروز استقلال حضور کرار، غیبت جباری و مصدومیت شریفات

خبرگزاری فارس: جاسم کرار با حضور در محل تمرین امروز استقلال لبخند را به روی لبان کادر فنی تیم استقلالی نشاند.


به گزارش خبرگزاری فارس، تمرین تیم فوتبال استقلال عصر امروز در حالی برگزار شد که جاسم کرار بازیکن عراقی این تیم که ظهر امروز قراردادش را در هیئت فوتبال ثبت کرده بود، در تمرین این تیم شرکت کرد و خوشحالی را به اعضای کادر فنی آبی‌پوشان هدیه کرد.
این بازیکن عراقی در اواسط تمرین با کسب اجازه از مربیان محل تمرین را ترک و به خبرنگاران اعلام کرد برای سفر به عراق باید عازم فرودگاه شود.

* علی حمودی با تأخیری 15 دقیقه‌ای به محل تمرین رسید و بلافاصله به دویدن دور زمین پرداخت.

* حدود 100 نفر از هواداران تیم استقلال در تمرین امروز این تیم شرکت کردند.

* پرویز برومند مثل روز گذشته در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد و به آماده‌سازی خود پرداخت.

* برخلاف دیروز تمرین آبی‌پوشان در زمین شماره 3 آزادی برگزار شد.

* در ابتدای تمرین بازیکنان به دویدن دور زمین پرداخته و سپس بدون معطلی فوتبال درون تیمی در قالب دو گروه زرد و آبی انجام دادند. البته جاسم کرار تنها نظاره‌گر فوتبال تاکتیکی بود و کارهای کششی انجام می‌داد. این بازیکن به دلیل همراهی تیم ملی عراق از آمادگی بدنی خوبی برخوردار است.

* در جریان فوتبال درون تیمی اسماعیل شریفات دچار آسیب‌دیدگی جزئی شد و توسط کادر فنی از حضور در ادامه بازی منع گردید.

* یکی دیگر از نکات قابل توجه امروز تمرین آبی‌پوشان غیبت مجتبی جباری بود. این بازیکن به صورت منظم در یکی دو هفته اخیر در تمرینات استقلال شرکت داشت.
به گفته پرویز مظلومی، جباری با دریافت مرخصی در تمرین امروز حضور نداشت.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/4/19
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: