برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با اعلام ترابیان قرارداد داخلی در لیگ برتر فوتسال اعتبار ندارد

خبرگزاری فارس: با اعلام رئیس کمیته فوتسال، قراردادهای داخلی در لیگ برتر فوتسال اعتبار ندارند و تنها ثبت رسمی است که عضویت‌ها را قانونی‌ می‌کند.


به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از تعویق 35 روزه رقابت‌ها، لیگ برتر فوتسال قرار است از 10 شهریور ماه آغاز شود.
تیم‌های شرکت‌کننده در مسابقات نیز چندان عجله‌ای برای جذب بازیکنان مورد نظرشان ندارند و تاکنون تغییرات چندانی در ترکیب تیم‌ها ایجاد نشده است.

در همین حال به گفته عباس ترابیان، قرارداد‌های داخلی نیز اعتباری ندارند. رئیس کمیته فوتسال در این‌باره به فارس گفت: تنها قراردادی معتبر و قابل استناد است که در هیئت فوتبال به ثبت رسیده باشد که تیم‌ها این کار را می‌توانند از اول مرداد ماه آغاز کنند.

به گفته رئیس کمیته فوتسال، تیم‌ها از روز اول تا آخر مرداد برای ثبت قرارداد‌های‌شان مهلت دارند.
این در حالی است که پیش از تعویق بازی‌ها، فصل نقل‌وانتقالات از اول تیر آغاز شده بود و به نظر می‌رسید همچنان تیم‌ها اجازه ثبت رسمی داشته باشند که این کار به اول مرداد به بعد موکول شده است.
لیگ 90 با شرکت 14 تیم برگزار می‌شود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/4/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: