پاسخ منفی شهرداری یاسوج به سرخپوشان صادقی: چمنیان را به پرسپولیس نمیدهیم
خبرگزرای فارس: قائم مقام باشگاه شهرداری یاسوج گفت: فرصتی تا آغاز لیگ دسته اول باقی نمانده و پاسخ ما به درخواست پرسپولیس برای حضور چمنیان، منفی است.
حمید صادقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا» در مورد شرایط شهرداری یاسوج برای رقابتهای فصل آینده لیگ دسته اول گفت: قصد داریم برای فصل جدید تیم را برای صعود به لیگ برتر ببندیم. سال گذشته نیز با بدشانسی از این امر محروم شدیم.
وی ادامه داد: برای رسیدن به هدفمان دنبال بازیکن هستیم تا با نظر عباس چمنیان که به عنوان سرمربی کارش را رسما از روز گذشته آغاز کرد، تیم قدرتمندی را برای حضور در رقابتهای سال آینده آماده کنیم، چرا که امسال مطمئناً شرایط سختتر از سال گذشته خواهد بود.
صادقی تأکید کرد: در انتخابات اخیر هیئت رئیسه رحمتالله تیموریفرد به عنوان مدیرعامل باشگاه شهرداری یاسوج به جای بهرامی انتخاب شد.
وی در ادامه در مورد پیشنهاد باشگاه پرسپولیس به چمنیان گفت: چمنیان مربی خوب و بادانشی است و اگر شرایط کار برایش فراهم باشد حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت.
قائم مقام تیم دسته اولی شهرداری یاسوج در پاسخ به این سؤال که اجازه حضور در پرسپولیس را به سرمربی تیمشان خواهند داد یا خیر، به فارس گفت: اگر آنها اجازه دهند جواب ما خیر است. دیگر فرصتی تا آغاز رقابتهای لیگ دسته اول باقی نمانده و در این صورت پیدا کردن جایگزین سخت خواهد بود.
وی در مورد اینکه آیا در این میان بحث مالی وجود دارد، اظهار داشت: تا امروز باشگاه پرسپولیس با ما مذاکرهای نداشته است. چمنیان هم گفته میخواهد در تیمی باشد که تأثیرگذار باشد. البته از اینکه مذاکرات پرسپولیسیها با این مربی تا چه اندازه است و آیا این مربی را قطعاً میخواهند یا خیر بیاطلاع هستم. من به شخصه این اجازه را به او نمیدهم.
صادقی یادآور شد: چمنیان آدم متعهدی است و اگر حرفی بزند آن را زیر پا نخواهد گذاشت. من هم فکر نمیکنم به این راحتی او را از دست بدهیم.
انتهای پیام/ا
















