برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نمی‌دانیم چه اتفاقی می‌افتد شاه‌کرمی: نفت در تهران ماندنی شد تا بستر انتقال فراهم شود

خبرگزاری فارس: مدیرکل تربیت بدنی وزارت نفت گفت: نفت در تهران ماندنی شد تا بستر انتقال فراهم شود.


غلامرضا شاه‌کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد وضعیت نفت تهران و عدم انتقال این تیم به اراک گفت: تمام کارهای انتقال تیم را به اراک انجام دادیم تا این تیم بتواند در لیگ برتر شرکت کند اما با توجه به اینکه تمهیدات لازم برای این انتقال فراهم نشده بود فعلا این انتقال منتفی است. خوشبختانه طرفین به این تعامل رسیدند که تیم نفت در تهران بماند تا بستر لازم برای انتقال فراهم شود.

وی ادامه داد: به دلیل قانون تصویب شده وزارت نفت نمی‌تواند در ورزش حرفه‌ای ریالی هزینه کند اما مرز بین ورزش حرفه‌ای و ورزش قهرمانی مشخص نیست و ما با نهادهای مختلفی در این زمینه مکاتبه کرده‌ایم چرا که نمی‌دانیم لیگ بسکتبال، کشتی یا والیبال که تیم‌های نفتی در آنها حضور دارند ورزش قهرمانی محسوب می‌شود یا ورزش حرفه‌ای.

شاه‌کرمی در مورد وضعیت مربیان و مدیریت باشگاه نفت تهران عنوان کرد: هیچ چیز مشخص نیست و نمی‌دانیم چه اتفاقی رخ می‌دهد. حتی شنیده‌ام حسین فرکی با کاوه تهران قرارداد امضا کرده و حسین آشنا دروا‌زه‌بان تیم ما به سایپا رفته است. نمی‌دانیم چه پیش می‌آید و وضعیت مربیان و بازیکنان تیم چه می‌شود زیرا هنوز به جلسه هم اندیشی نرفته‌ام.
انتهای پیام/ا

تاریخ: 1390/4/21
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: