برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

سعید حلافی با پرسپولیس تمرین کرد!

تمرین پرسپولیس زیر نظر حمید استیلی برگزار شد.
تمرین امروز تیم پرسپولیس از ساعت 10 در ورزشگاه درفشی فر برگزار شد که در این تمرین تمامی بازیکنان به جز ملی‌پوشان این تیم حاضر بودند.

سرخپوشان در ابتدا زیر نظر پرویز کماسی بدنهای خود را گرم کردند و پس از آن در دو گروه به تمرین پاسکاری تک ضرب پرداختند. در جریان تمرین امروز حمیدرضا علی عسگر و رضا نورمحمدی پس از مصدومیت جزیی تا پایان به صورت اختصاصی تمرین کردند.

سرخپوشان پایتخت که مقابل حدود 10 تماشاگر به تمرین می‌پرداختند در بخش پایانی کار حدود 45 دقیقه در یک نیمه از زمین به بازی فوتبال پرداختند.

حمید استیلی به همراه محسن آشوری در تمرین امروز به شدت بر اجرای درست تاکتیک‌ها تاکید می‌کردند.

سعید عزیزیان با دروازبانهای پرسپولیس از جمله میثاق معمارزاده و مسعود داستانی تمرین می‌کرد.

در تمرین امروز چند بازیکن تستی هم به جمع سرخپوشان اضافه شدند. الونگ الونگ هافبک فصل گذشته پیکان همچنان طی چند روز گذشته در تمرینهای پرسپولیس حضور دارد و درصدد جلب نظر کادر فنی این تیم است.

سعید حلافی که در آغاز فصل نقل انتقالات با حمید استیلی به توافق نرسیده بود و حتی رضایتنامه خودش را از باشگاه گرفت دوباره در تمرین سرخپوشان حاضر شد.

پرسپولیس ساعت 17 فردا برای برپایی یک اردوی تدارکاتی عازم ترکیه خواهد شد.
تاریخ: 1390/4/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: