/هفته هفدهم جیلیگ/ پیروزی شاگردان قطبی در دقیقه 90 و صعود به رده ششم لیگ ژاپن
خبرگزاری فارس: هفته هفدهم رقابتهای لیگ باشگاهی ژاپن (جیلیگ) با پیروزی خانگی شاگردان قطبی مقابل آلبرکس نیگاتا در واپسین دقایق بازی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در آغاز این هفته از پیکارها، شیمیزو اسپالس که از حضور افشین قطبی سرمربی سابق تیمملی ایران در راس کادر فنی خود بهره میبرد در خانه پذیرای آلبرکس نیگاتا تیم رده یازدهم جیلیگ بود که در پایان با پیروزی 2 بر یک به برتری رسید.
در این دیدار ابتدا نیگاتا با گلزنی ایشیکاوا در دقیقه 5 از میزبانش پیش افتاد، اما در ادامه شینجی اونو در دقیقه 57 و از روی نقطه پنالتی کار را به تساوی کشاند، این نتیجه تا واپسین دقایق بازی ادامه داشت؛ اما تاکاهارا در دقیقه 90 پیروزی را برای شاگردان قطبی به ارمغان آورد.
شیمیزو اسپالس با این پیروزی 27 امتیازی شد تا قبل از انجام سایر دیدارهای این هفته به مکان ششم صعود کند.
شاگردان قطبی پیش از این در دیدارهای گذشته 6 برد، 6 تساوی و 4 شکست را تجربه کرده بودند.
در دیگر دیدار ونفورت کوفو با نتیجه 4 بر 3 مقابل گامبا اوزاکا پیروز شد.
*سایر دیدارهای این هفته به شرح زیر برگزار خواهد شد:
ویسل کوب - سرزو اوزاکا
کاوازاکی فرونتال - کاشیوا ریسول
یکشنبه:
کاشیما آنتلرز - وگالتا سندای
امیا آردیجا - یوکوهاما مارینوس
مونتدیو یاماگاتا - ناگویا گرامپوس
جوبیلیو ایواتا - اوراواردز
دوشنبه:
سنفرس هیروشیما - آویسپا فوکوئوکا
انتهای پیام/آ
















