برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا اردوی تیم ملی روئینگ زنان 28 تیرماه در بندرانزلی آغاز می‌شود

خبرگزاری فارس: تیم ملی روئینگ بانوان هشتمین مرحله تمرینات خود را از 28 تیر ماه در پایگاه قهرمانی سنگاچین بندر انزلی آغاز خواهد کرد.


به گزارش خبرگزاری فارس، پاروزنان تیم ملی روئینگ زنان از 28 تیر ماه زیر نظر مایک دیوید هیل نیوزلندی تمرینات خود را از سر خواهند گرفت.
در این اردو که تا 29 مرداد دنبال خواهد شد، 14 قایقران از 5 استان تمرین خواهند کرد.
الیکا افشاری، سولماز عباسی، مبینا بختیاری و مریم سعیدی از تهران، هانیه خرسند، نازنین ملائی، شادی فرج‌پور، حمیرا برزگر و لادن نائبی از گیلان، مهسا جاور، مونا شادمهر و فرحناز عشقی از زنجان، شیما جباری از مازندران و رویا عباسی از آذربایجان غربی ورزشکاران دعوت شده به این اردو هستند.
تیم ملی زنان خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی و کسب سهمیه المپیک لندن آماده می‌کنند.
روئینگ ایران پیش از این در بخش زنان در المپیک پکن یک قایقران داشت که در مرحله مقدماتی از دور رقابت‌ها حذف شد.
انتهای پیام/د

تاریخ: 1390/4/26
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: