برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شمارش معکوس برای حفظ دو کرسی آسیا

در حالی که برای حفظ کرسی‌های عضویت در کمیته مربیان و جوانان و کمیته قوانین کنفدراسیون پینگ‌پنگ آسیا تنها دو روز زمان باقی‌مانده، اما مسئولان فدراسیون تاکنون هیچ اقدامی را برای معرفی فواد کاسب و سیمین رضایی انجام نداده‌اند.

در حالی که برای عضویت مجدد اعضای کمیته‌های کنفدراسیون پینگ‌پنگ آسیا تنها معرفی آن‌ها از سوی فدراسیون‌های کشورهایشان کافی است، اما علیرغم این که تنها دو روز تا پایان مهلت کشورها برای معرفی اعضای شاغل در کنفدراسیون آسیا باقی‌مانده، فدراسیون ایران تاکنون هیچ اقدامی را برای معرفی فواد کاسب برای کرسی کمیته مربیان و جوانان و سیمین رضایی برای عضویت در کمیته قوانین و فنی آسیا انجام نداده است.


فواد کاسب در گفت‌وگو با ایسنا در این باره گفت: من عضو کمیته مربیان و جوانان آسیا هستم و هر ساله برای حضور در مسابقات جوانان آسیا دعوت می‌شوم که برای این سفرها تمام مخارجم را می‌دهند، به جز هزینه بلیت. سال گذشته به این رقابت‌ها نرفتم چون فدراسیون به من اعلام کرد که باید خودم هزینه‌ها را پرداخت کنم. متاسفانه فدراسیون پینگ‌پنگ در اعزام‌ها هزینه اشخاص زیادی را می‌دهد، ولی من به عنوان کسی که زحمات زیادی را در پینگ‌پنگ کشیدم، باید با هزینه شخصی‌ام به این مسابقات بروم! امسال هم که اصلا نمی‌دانم برایم دعوتنامه آمده یا نه.


وی ادامه داد: نمی دانم آیا درست است که جواب زحمات چندین ساله من را این گونه بدهند. اعضای کمیته‌های آسیایی و جهانی باید از طریق فدراسیون‌هایشان مورد حمایت باشند. کرسی‌های بین‌المللی با زحمات زیادی به دست می‌آید. جای تعجب دارد که من اصلا در جریان نیستم. دیگر برایم اهمیت ندارد. مسئولان فدراسیون آنقدر دل ما را شکسته اند که حتی نمی‌خواهم به پینگ‌پنگ برگردم. من به دنبال تحصیلم در مقطع دکترا هستم.


سرمربی سابق تیم ملی پینگ‌پنگ یادآور شد: آیا جا ندارد برای مربی که همه وجودش و همه زندگی‌اش را وقف این رشته کرده، احترام قایل شوند. حق من این نیست. وقتی مربی تیم ملی شدم، بورسیه دکترا را از دست دادم، هشت ـ نه سال از تحصیلات دانشگاهی گذشتم ، 6 سال از فدراسیون یک ریال هم حقوق نگرفتم. وقتی مربیگری تیم ملی را شروع کردم با ماشین شخصی‌ام روزانه چهار نوبت بازیکنان را از مجموعه آزادی به ورزشگاه شهید شیرودی می‌بردم. من در همه افتخارات حال حاضر پینگ‌پنگ در مقام بازیکن ، مربی و ... سهیم بودم.


عضو کمیته مربیان و جوانان کنفدراسیون پینگ‌پنگ آسیا با بیان این که شخصیتی ندارد که برای ابقا در این سمت از مسئولان فدراسیون خواهش کند، تصریح کرد: فدراسیون خودش باید بداند که چه کسانی برای پینگ‌پنگ مثمرثمر هستند، چه من را به کنفدراسیون معرفی کنند و چه نکنند، برایم اهمیتی ندارد. من بعد از 35 سال قهرمانی ، پیشکسوتی و مربیگری حالا باید بروم التماس کنم. در شان من نیست. امیدوارم این برخوردها با سایر عزیزان صورت نگیرد. بسیاری از پیشکسوتان از وضع موجود دلشکسته‌اند، ما هم به جمع آن‌ها پیوسته‌ایم. مسئولان فراموش نکنند که گرفتن کرسی زحمات زیادی می‌خواهد. من در آسیا به خاطر پیشرفت‌های اخیر پینگ‌پنگ ایران جایگاه خوبی پیدا کرده بودم و فکر می‌کنم نباید به این راحتی‌ها چنین جایگاهی را از دست بدهیم.

تاریخ: 1390/4/27
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: