برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شکست آمریکا در دیدار نهایی

تیم فوتبال ژاپن با پیروزی مقابل آمریکا به مقام قهرمانی رقابت های جام جهانی زنان که در آلمان برگزار شد، دست یافت.

شب گذشته فینال جام جهانی 2011 زنان در ورزشگاه "کامرزبانک" فرانکفورت برگزار شد و تیم فوتبال زنان ژاپن علی‌رغم اینکه دو بار از حریف نامدارش عقب افتاد، روحیه اش را از دست نداد و با کشاندن کار به تساوی، در ضربات پنالتی رقیبش را از پای درآورد.

ژاپن که با غلبه بر میزبان مسابقات یعنی آلمان شگفتی ساز جام شناخته شده بود، در دیدار نهایی مقابل آمریکا قرار گرفت و اگرچه با گل های "مورگان" و "ومباچ" در دقایق 69 و 104 از حریفش عقب افتاد، اما "آیا میاما" در دقیقه 81 یکی از گل ها را پاسخ داد و دیگری را در دقیقه 117 "هومارا ساوا" جواب داد تا تلاش دو تیم در وقت های معمول و اضافی با تساوی 2-2 خاتمه پیدا کند.

در ضربات پنالتی نیز این ژاپن بود که به برتری 3-1 دست یافت و برای اولین بار قهرمان فوتبال زنان جهان شد. آمریکایی ها سه پنالتی خود را از دست دادند و ژاپنی ها تنها یک پنالتی شان را به گل تبدیل نکردند.
 

تاریخ: 1390/4/27
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: