برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در حسرت گلزنی،مادرزاد

روزی روزگاری سازندگان ساختند ، آنها مهدوی کیا را ساختند که از 40 متری دروازه دالیان را فتح می کرد و 7سال در بندر هامبورگ پادشاهی کرد! آنها مجیدی را ساختند که در 36 سالگی برترین گلزن لیگ شود ! آنها دایی را ساختند که آقای گل جهان شد ! سازندگان باقری را ساختند که مرد نامرئی خط دفاع حریفان لقب گرفت، سازندگان نیکبخت را ساختند که عروسی اردنیها را به هم زد! هاشمیانی را ساختند که هلیکوپتر شد، خطیبی را ساختند که مهارناپذیر بود و گاهی در سرعت از توپ جلو می زد!

علی دایی در دیدار تیم ملی ایران با ماداگاسکار تشویق شد ! دلیل آن تشویق اما مربیگری دایی یا دعوا با کاشانی یا چیزی شبیه به اینها نبود بلکه دلیلش ضعف خط حمله ایران مقابل ماداگاسکاری بود که خیلی ها تصور می کردند که حداقل باید 5 گل به این تیم بزنیم! شاید خاطره بازی با مالدیو وگلزنی های متعدد دایی در آن بازی و بازیهای مشابه بود که نام دایی ، این نماد گلزنی فوتبال ایران را دوباره طنین انداز کرد !

اولادی ، نوروزی ،انصاریفرد و خیلی های دیگر کوشیدند و کوشیدند اما تنها سید جلال حسینی بود که فقط یکبار موفق به گلزنی شدودرموارددیگر گلزنان (مهاجمان) تیم ملی ایران هرگز موفق به تهدید دروازه حریف و گلزنی نشدند که نشدند! در چنین فضایی بود که صدای مردمانی که اتفاقاً از همیشه بهتر تیم ملی را تشویق می کردند و حتی نام بازیکنانی که جزو استقلال و پرسپولیس هم نبودند را برزبان می آوردنددرآورد!

دلیلش هرچیزی می تواند باشد جز اشتباه مردم!

به لیگ نگاه کنید .سال گذشته مرد سال فوتبال ایران از نگاه مردم فرهاد مجیدی شد ! گلزنی 36 ساله ! بزرگترین خرید پرسپولیس امسال هم علی کریمی است ، بازیکنی تهاجمی با 35 سال سن!

و این یعنی ناکامی برهانی ها، رضایی ها، نوروزی ها، غلامی ها و همه دیگران! شاید بگویید برخی از اینها که نام بردیم در ترکیب فیکس تیم ملی نبودند اما بحث این نیست ، بلکه حرف این است ، آنها که نبودند نتوانستند خودشان را به کی روش تحمیل کنند و دلیل نبودنشان این است و نه بد سلیقگی کی روش!

موضوع این است که آنها هنوز در مرحله ساخته شدن هستند و به دوره پختگی نرسیده اند! و مردم با فریاد علی دایی – علی دایی سعی دارند همین ندا را به سازندگان ضعیف لیگ برسانند !

روزی روزگاری سازندگان ساختند ، آنها مهدوی کیا را ساختند که از 40 متری دروازه دالیان را فتح می کرد و 7سال در بندر هامبورگ پادشاهی کرد! آنها مجیدی را ساختند که در 36 سالگی برترین گلزن لیگ شود ! آنها دایی را ساختند که آقای گل جهان شد ! سازندگان باقری را ساختند که مرد نامرئی خط دفاع حریفان لقب گرفت، سازندگان نیکبخت را ساختند که عروسی اردنیها را به هم زد! هاشمیانی را ساختند که هلیکوپتر شد، خطیبی را ساختند که مهارناپذیر بود و گاهی در سرعت از توپ جلو می زد!

سازندگان سامره را ساختند که حتی در کشور چکمه هم شد یک گلزن مادرزاد! پیش از آن هم سازندگان، پیوس، مرفاوی،ناصرمحمدخانی، عبدالعلی چنگیز و ...را ساختند و حتی قبل تر ازآن همایون بهزادی پروین ، مظلومی هاو...را!

حالا اما حتی مشابه یکی از نمونه های ذکر شده هم در فوتبال ایران وجود ندارد! کار به جایی رسیده که برای حل مشکل گلزنی بعضی سعی دارند مجیدی 36 ساله را راضی کنند که خداحافظی اش را فراموش کند و دوباره به تیم ملی سلام بدهد!

رقم هارا باید با صد ادغام کرد!

فلانی؟ 700میلیون! بهمانی؟یک میلیاردو دویست میلیون!

بازدهی اما صفر که نه، زیر صفر!

حالا ماداگاسکار هم برای ما دفاع سیم خاردار تشکیل می دهد و حتی می توانیم به آنها لقب دفاع صخره ای را بدهیم!

آنها البته نه سیم خاردارند ، نه صخره ! بلکه این ما هستیم که دیگر توان بریدن پنیر سوئیسی را هم نداریم!
 

تاریخ: 1390/4/27
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: