برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

والیبال قهرمانی مردان آسیا/قزاق‎ها اولین مسافر ایران هستند

تیم ملی والیبال قزاقستان اولین تیمی است که برای حضور در رقابت‎های قهرمانی مردان آسیا به ایران سفر می‎کند.

به گزارش خبرنگار مهر، شانزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی مردان آسیا با حضور 16 تیم برگزار می‎شود. از میان این تیم‌ها قزاقستان که در گروه C مرحله مقدماتی قرار دارد زودتر از دیگر تیم‎ها به ایران سفر می‎کند. استرالیایی‎ها نیز به عنوان دومین تیم وارد ایران می شوند تا در کنار دیگر قدرت‌های والیبال آسیا به رقابت بپردازند.

طبق برنامه اعلام شده به فدراسیون والیبال کشورمان تیم‏های قزاقستان و استرالیا به ترتیب 25 و 28 شهریورماه به ایران سفر می‌کنند. برنامه سفر دیگر تیم‌ها برای 28 شهریورماه تنظیم شده است.

شانزدهمین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان آسیا 30 شهریورماه تا 8 مهرماه در تهران برگزار خواهد شد. هند، افغانستان، چین‌تایپه، چین، اندونزی، سریلانکا، ازبکستان، ژاپن، قزاقستان، پاکستان، تایلند، کره‌جنوبی، استرالیا، ترکمنستان و قطر تیم‌های شرکت کننده در این رقابت‌ها هستند.


&n
تاریخ: 1390/4/28
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: