امجدخان در گفتگو با مهر:اسکواش ایران توانایی بالایی دارد
امجدخان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: استعدادهای بسیار خوبی را در طول این مدت در ایران دیده ام و آنها با پیشرفت خود نشان دادند که توانایی های بزرگی دارند.
وی ادامه داد: از فدراسیون برای مهیا کردن مسابقات بین المللی تشکر می کنم و اطمینان دارم برگزاری این مسابقات باعث موفقیت های بیشتر تیم ایران خواهد شد.
سرمربی تیم ملی اسکواش ایران و نفر 11 دنیا گفت: امروز در دیدار مرحله نیمه نهایی صادق پور پیشرفت اسکواش ایران را نشان داد و اگر کمی خوش شانس بود به فینال صعود می کرد.
وی تصریح کرد: از فردا تمرینات بسیار بهتری را دنبال خواهیم کرد زیرا ایرانیها حالا می توانند خود را برای رسیدن به سکوهای آسیایی نزدیک کنند.
وی با تمجید از انتخاب سرمربیان تیم های جوانان و نوجوانان ایران اظهار داشت: از مسعود سلیمانی رئیس فدراسیون و علیرضا سنایی مدیر تیم های ملی تشکر می کنم زیرا با این کار کمک زیادی به من برای موفقیت های بیشتر کردند.
وی برای شرکت در دومین دوره مسابقات بین المللی اسکواش ایران به گرگان سفر کرده است.
این دوره مسابقات از 25 تیرماه شروع شد و تا 29 تیرماه ادامه دارد.
ا
















