برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اظهارات ترابیان درباره عدم همکاری یک باشگاه با تیم ملی

سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: یک باشگاه‌ در مورد خروج بازیکنش با تیم ملی همکاری نمی‌کند و قصد کارشکنی دارد.

 عباس ترابیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: خوشبختانه دو مطلب مهم را در پیش داریم اول اینکه شرایط بدنی بازیکنان طبق گفته کی‌روش نسبت به ابتدای هفته بسیار بهتر است. وی در تمرین روز گذشته از شرایط بدنی بازیکنان و تلاش آنها بسیار راضی بود و این نشانه بسیار خوبی است که بازیکنان تیم ملی بتوانند در مقابل مالدیو یک بازی بسیار خوب انجام دهند. در بحث دوم کی‌روش در جلسات متعددی که داشته است تیم مالدیو را کاملا آنالیز کرده و به شناسایی بازیکنان این تیم پرداخته است.

سرپرست تیم ملی ادامه داد: به خاطر مشکلی که برای تیم امید ایران پیش آمد تمام مدارک مربوط به بازی‌های قبل و بازیکنان تیم ملی را گرفته‌ایم و در این مورد همه چیز کاملا مشخص است. ضمن اینکه در جریان تمرین، ناظر مسابقه ایران و مالدیو حضور داشت که در مورد این دیدار نیز هماهنگی‌های لازم را با وی انجام دادیم.

ترابیان تأکید کرد: فکر می‌کنم با توجه به آنالیزی که کی‌روش از تیم حریف انجام داده کاملا این تیم شناسایی شده و تصورم این است که تمام کارهای لازم که باید برای این بازی انجام شود، انجام شده و دیگر همه چیز به بازیکنان بستگی دارد و امیدوارم با یک نتیجه خوب میدان را ترک کنیم.

وی با بیان اینکه امروز توقع برد 17 بر صفر توقعی نابجا است، گفت: تصورم این است که اگر روند بازی‌های مالدیو را ببینید با من هم عقیده خواهید شد. نباید یک نکته را فراموش کنیم زمانی که 17 گل به مالدیو زدیم این کشور جزیره‌ای فقیر و کم‌امکانات بود که مقابل ما قرار می‌گرفت اما در حال حاضر مالدیو محلی برای جذب توریست شده و بر همین اساس میلیون‌ها دلار به این کشور سرازیر شده است. آنها سرمایه‌گذاری بسیار خوبی کرده‌اند و قطعا اگر بخشی از این پول نصیب تیم ملی فوتبال‌شان شود، پیشرفت خوبی کرده‌اند، ضمن اینکه آنها از مربی خوبی برخوردار هستند و دیگر مالدیو گذشته نیستند و نباید به خودمان اجازه تصورات و خواب و خیال 17 گل را به خود بدهیم.

ترابیان در مورد اینکه در مرحله بعدی رقابت‌ها تیم ملی ایران قطعا کار سختی را در پیش خواهد داشت، گفت: امیدوارم در این مرحله هم با مشکل مواجه نشویم چرا که سرمربی تیم ملی در حال انجام کاری اصولی و پایه‌ای است. وی نه تنها برای این تیم بلکه برای تیم‌های دیگر هم به همین ترتیب فکر می‌کند. او حتی فراتر از این هم پیش رفته و در جلسه‌ای که 2 روز پیش همراه با من و کفاشیان داشتیم اعلام کرد که برای باشگاه‌ها هم برنامه دارد.

وی ادامه داد: قرار است فیلم تمرینات تیم ملی تدوین و به صورت سی‌دی در اختیار باشگاه‌ها قرار گیرد چرا که بستر پرورش بازیکنان تیم‌ ملی، باشگاه‌ها هستند و باید آنجا تقویت شوند. در این زمینه همه باید همکاری کنند و باید همه از تضعیف کردن بپرهیزند.

سرپرست تیم ملی در مورد اتفاقات دیدار با ماداگاسکا به فارس گفت: واقعا اتفاقات تلخی بود که روی روحیه بازیکنان تاثیر گذاشت. نمی‌خواهم در مورد کسی یا گروهی صحبت کنم اما معتقدم یکی از کسانی که از بدو ورود کی‌روش از وی پشتیبانی کرده و کاملا او را باور دارد شخص علی دایی است. حالا اینکه بخواهند دایی را در آن شرایط مقابل تیم ملی قرار دهند یک نوع خودزنی است. هر کسی هم که سهوا این کار را انجام می‌دهد دچار اشتباه شده است.

وی درباره اینکه آیا این انتقادها نشان نمی‌دهد سطح توقع هواداران فوتبال ایران بالا رفته است، گفت: از دقیقه 75 که زمان زیادی تا پایان بازی باقی مانده بود چنین مسائلی رخ داد. ما یک بر صفر جلو بودیم و 6 توپمان به تیرک دروازه برخورد کرد که این اتفاق نادری در دنیای فوتبال محسوب می‌شود. ضمن اینکه بازیکنان دچار افت بدنی هم شده بودند بنابراین اینها مواردی هستند که باید تماشاگران که از ارکان اساسی فوتبال به حساب می‌آیند آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند.

وی یادآور شد: خواهش می‌کنم عزیزانی که به استادیوم می‌آیند آستانه صبر و تحمل‌شان را بالا ببرند و به بازیکنان روحیه بدهند چرا که بازیکنان ملی‌پوشانی ایرانی هستند که از بطن این جامعه رشد کرده و بالا آمده‌اند.

ترابیان در پایان گفت‌وگو با فارس در مورد هماهنگی‌ها برای دیدار برگشت با مالدیو گفت: متاسفانه هنوز که هنوز است درباره یکی از بازیکنان‌مان توسط باشگاهش مشکلی ایجاد شده که درپی رفع آن هستیم. این باشگاه همکاری لازم را با ما نکرده و ترجیح می‌دهم که فعلا نام این تیم را افشا نکنم اما اگر بدانم باز هم کوتاهی می‌کنند نام این تیم را خواهم گفت.‌ آنها در مورد خروج این بازیکن با تیم ملی همکاری نمی‌کنند و قصد دارند کارشکنی کنند. وظیفه‌ام این است که به عنوان سرپرست تیم ملی در صورت عدم همکاری این موضوع را به مردم گزارش دهم.

تاریخ: 1390/4/31
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: