برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

وکیلی در گفتگو با مهر:نگرانی بابت خروج از کشور بازیکنان تیم والیبال/ جزو چهار تیم شویم، مدال می‎گیریم

مربی تیم والیبال جوانان در آستانه سفر این تیم به محل برگزاری رقابت‎های قهرمانی جهان گفت: تمام مشکلات بابت خروج از کشور بازیکنان حل کردیم اما هنوز نگران این موضوع هستیم طوریکه به بازیکنان خط خورده مرخصی نداد‎ه‎ایم.

محمد وکیلی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به اینکه تیم والیبال جوانان صبح روز دوشنبه عازم محل برگزاری رقابت‎های قهرمانی جهان می شود، اظهارداشت: تا آنجا که امکان داشت مشکلات خروج از کشور بازیکنان را حل کردیم. تقریبا 99 درصد مشکلات حل شده و اگر در یک درصد باقی مانده مشکل خاصی پیش نیاید تیم بدون هیچ تغییری راهی برزیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه 12 بازیکن اعزامی به محل برگزاری مسابقات والیبال قهرمانی جوانان جهان مشخص شده‏‎اند، خاطرنشان کرد: اما از آنجا که نگران خروج از کشور این بازیکنان و مشکلات احتمالی آن هستیم، به سه بازیکن خط خورده مرخصی نداده‌ایم. آنها همچنان در محل اردو هستند تا در صورت بروز هر مشکلی جایگزین شوند.

مربی تیم والیبال جوانان با ابراز امیدواری از اینکه این تیم بدون هیچ تغییر و مشکلی راهی برزیل شود، گفت: 15 بازیکنی که تا آخرین روزها در محل اردو بودند تقریبا در یک سطح هستند اما به هر حال هر گونه تغییر در ترکیب 12 نفره انتخاب شده ممکن است آسیب‎های روحی را به بازیکنان وارد کند. امیدواریم دچار چنین مشکلاتی نشویم.

وکیلی تصریح کرد: در مجموع بازیکنان آمادگی لازم برای شروع مسابقات جهانی را دارند. طی یک هفته پیش از آغاز مسابقات هم در ریودوژانیرو تمرینات‎مان را پیگیری می‏کنیم تا به شرایط مطلوب‌تر نزدیک شویم.

وی در مورد برنامه تدارک دیده شده برای دیدار تدارکاتی مقابل برزیل خاطرنشان کرد: برگزاری این بازی نهایی شده است اما در صورت امکان قصد داریم با حریفی غیر از برزیل بازی کنیم. فکر می‎کنم دیدار با تیم‎هایی مانند برزیل، روسیه و آرژانتین که از شانس‎های قهرمانی هستند  به خاطر شرایط و موقعیت مشابهی که با ما دارند، خیلی به نفع ما نیست.

مربی تیم والیبال جوانان ادامه داد: بهتر است برگزار کننده دیدارهای تدارکاتی باشیم که نتیجه آن 80 - 70 درصد به نفع خود ما باشد. نباید با تیم‎هایی بازی کنیم که شانس قهرمانی دارند و از رویارویی با ایران می‎ترسند چون این بازی باعث شناخت بیشتر آنها و از بین رفتن ترس‎شان می‎شود. ترجیح می‎دهیم پیش از مسابقات با تیم‎هایی مانند اسپانیا، بلغارستان، تونس یا آلمان بازی کنیم چون در عین حال که تیم‏های خوبی هستند، شانسی برای قهرمانی ندارند.

وکیلی با ابراز امیدواری از اینکه تیم والیبال جوانان بتواند نتایج خوبی در رقابت‏های جهانی کسب کند، خاطرنشان کرد: به طور حتم از رده هفتمی دوره پیش صعود خواهیم کرد. ضمن اینکه اگر جزو چهار تیم برتر شویم و به مرحله نیمه نهایی دست یابیم مدال آوری ما حتمی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات والیبال قهرمانی جوانان جهان 10 تا 19 مردادماه در ریودو ژانیرو برزیل برگزار می‎شود. تیم جوانان ایران ساعت 5 روز دوشنبه برای حضور در این رقابت‎ها عازم برزیل می‎شود.


تاریخ: 1390/5/2
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: