برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هادی ساعی مدیرعامل نساجی مازندران می‌شود

شاید حضور ساعی و پشتبانه ورزشی اجتماعی و سیاسی او همه چیز را به سود بچه‌های قائم‌شهر تغییر دهد

سایت گل – هادی ساعی قهرمان المپیک و یکی از پرافتخارترین ورزشکاران تاریخ ورزش ایران پس از اصرارهای مکرر مهدی پرهام مالک باشگاه نساجی قبول کرد که در فصل جاری لیگ فوتبال برتر ایران مدیریت عامل این تیم محبوب و مردمی مازندران را برعهده داشته باشد.

ساعی که در سه روز گذشته سفرهای مکرری را به قائم‌شهر داشته است در نهایت روز گذشته پاسخ مثبت را به مالکان این باشگاه داد. او که نماینده شورای شهر تهران نیز هست حالا بار سنگینی بر دوش دارد و آن به سامان رساندن تیم پرطرفدار و جذاب نساجی است که با مدیریت صحیح می‌تواند تراکتورسازی دیگری در لیگ فوتبال ایران باشد.

ساعی به زودی کارش را در قائم‌شهر آغاز خواهد کرد شهری که از نظر امکانات چندان قدرتمند نیست اما شاید حضور ساعی و پشتبانه ورزشی اجتماعی و سیاسی او همه چیز را به سود بچه‌های قائم‌شهر تغییر دهد.
 

تاریخ: 1390/5/2
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: