شکست یوونتوس برابر اسپورتینگ
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، بیانکونری که اکنون در اردوی پیش فصل خود در آمریکا حضور دارد 2 بر یک مغلوب اسپورتینگ لیسبون شد تا آنتونیو کونته در اولین دیدار خود روی نیمکت این تیم، شکست را تجربه کند.
13 دقیقه پس از شروع بازی بود که اسپورتینگ توانست گل برتری خود را به ثمر برساند. دیالو گلزن تیم پرتغالی بود و در دقیقه 36 نیز توانست با شوتی سنگین، گل دوم تیمش را وارد دروازه یوونتوس کند. زمانی که بیانکونری با دو گل عقب افتاد، آنتونیو کونته دست به تغییرات زیادی در ترکیب تیم زد و در دقیقه 80 الساندرو دلپیرو با یک ضربه چیپ بسیار زیبا دروازه حریف را باز کرد تا اختلاف کمتر شود.
کونته در هر نیمه یک تیم متفاوت را به زمین فرستاد تا بتواند میزان آمادگی همه شاگردانش را محک بزند. تنها بازیکنی که تعویض نشد، جورجیو کیهلینی مدافع میانی این تیم بود که 90 دقیقه در ترکیب حضور داشت.
یوونتوسیها پس از این بازی به سوی محل اصلی تمرین خود واقع در فیلادلفیا پرواز کردند.
ترکیب یوونتوس در این بازی:
نیمه اول: بوفون، لیختاشتاینر، بارزاگلی، کیهلینی، زیگلر، کراسیچ، پازینزا، پیرلو، مارکیسیو، ماتری، کوالیارلا.
نیمه دوم: استوراری، موتا، بوناچی، کیهلینی، دیچلیه، مارتینز، مارونه، جیاندوناتو، دیسیلوسترو، دلپیرو، تونی.
















