برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

میرزایی در گفتگو با مهر:شکست در انتخابی تلنگر خوبی بود/ شایسته ترین فرد ملی پوش می شود

دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی گفت: شکست در رقابت‌های انتخابی تیم ملی تلنگری خوبی بود تا هیچ حریفی را دست‌کم نگیرم.

جمال میرزایی کشتی گیر آزادکار وزن 84 کیلوگرم کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بعد از قهرمانی در بازی‌های آسیایی فراز و نشیب زیادی داشتم اما برای اینکه در مسابقات انتخابی تیم ملی ثابت کنم هنوز هم مدعی وزن پنجم هستم تمریناتم خوبی را پشت سرگذاشتم  که متاسفانه در این مسابقات شکست خوردم.

وی ادامه داد: بعضی مواقع شکست در ورزش تلنگر خوبی برای جلوگیری از اشتباهات بعدی است که فکر می‌کنم همین باخت و حذف از دور مسابقات مرا بیدار کرد تا هیچ حریفی را دست‌کم نگیرم.

میرزایی تصریح کرد: بعد از حذف از مسابقات انتخابی تیم ملی به دنبال یک فرصت بودم تا کادرفنی نگاه دیگری به من داشته باشند و با قرار گرفتن در ترکیب تیم اعزامی به جام زیلکوفسکی لهستان فرصتی مجددی بدست آوردم تا جواب اعتماد کادر فنی را بدهم.

وی در پاسخ به این پرسش که با وجود دو کشتی‌گیر مدعی دیگر همچون علیرضا گودرزی و احسان امینی در وزن پنجم در لهستان چه نتیجه‌ای خواهد گرفت، اظهار داشت: به هر شکل این دو مدعی که از توانمندی بالایی برخوردار هستند و رقابت بین ما سه نفر باعث می شود تا شایسته‌ترین فرد در رقابت‌های جهانی و گزینشی المپیک صاحب دوبنده تیم ملی شود.

وی درپایان خاطر نشان کرد: قول می دهم در لهستان شکست انتخابی را جبران کنم و در نهایت امیدوارم برای دومین بار در رقابت‌های جهانی این‌بار در مسابقات گزینشی صاحب دوبنده تیم ملی شوم.

رقابت‌های جام زیلکوفسکی لهستان روزهای 8 و9 مردادماه و مسابقات جهانی و گزینشی المپیک دهه پایانی شهریورماه در ترکیه برگزار می شود.


تاریخ: 1390/5/2
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: