انصاري فرد: به احترام پرسپوليس در ورزشگاه حضور نمييابم
ورزش. فوتبال. ليگ برتر
تهران - مديرعامل باشگاه راه آهن شهرري گفت : به احترام تيم پرسپوليس و هوادارانش همانند سه فصل گذشته در ورزشگاه آزادي تهران حضور نخواهم يافت.
محمد حسن انصاري فرد روز چهارشنبه در گفت وگو با ايرنا افزود : پرسپوليس و هوادارانش براي من قابل احترام هستند و به احترام آنها در اين سال ها جز آرزوي برگزاري يك ديدار جذاب و تماشاگرپسند هيچ آرزويي ندارم .
وي ادامه داد : اميدوارم دو تيم پرسپوليس و راه آهن روز پنج شنبه شب يك بازي جذاب، جوانمردانه و تماشاگرپسند را به نمايش بگذارند.
انصاري فرد افزود : با توجه به ساعت برگزاري اين بازي، قطعا هواداران زيادي به ورزشگاه آزادي خواهند آمد و من اميدوارم اين بازي بدون كوچك ترين مشكلي به پايان برسد.
مديرعامل باشگاه راه آهن در مورد حضور ۵بازيكن و مربي سابق راه آهن در تيم پرسپوليس گفت: راه آهن با ۷۳سال قدمت به عنوان قديميترين تيم حاضر در رقابتهاي ليگ برتر به تيمي سازنده معروف است اما متاسفانه سال ها بود كه بازيكني از راه آهن به پرسپوليس، استقلال و تيم ملي يا ديگر تيم هاي مدعي قهرماني منتقل نميشد.
وي ادامه داد : اما خوشحالم كه يكي از موفقيتهاي باشگاه راه آهن در چهار سال اخير اين بوده كه توانسته است بازيكنان مطرحي را به تيمهاي باشگاهي و تيمهاي ملي تحويل دهد.
انصاري فرد خاطرنشان كرد: خوشبختانه راه آهن از نظر سازندگي كاملا احيا شده و ميتوان اين تيم را از اين نظر يكي از موفقترين تيمهاي ايران در سالهاي اخير دانست به گونهاي كه در حال حاضر بيش از ۵بازيكن راه آهن در تيمهاي اميد، نوجوانان و جوانان عضويت دارند و همه ساله بازيكنان راه آهن در پايان فصل با پيشنهادهاي تيمهاي مطرح و متمول مواجه ميشوند.
وي گفت : بها دادن به مربيان جواني همچون داوود مهابادي ، مهدي تارتار و استفاده از آنها به عنوان سرمربي يك تيم ليگ برتري و حضورشان در تيمهاي ديگر نشان از افزايش توان سازندگي باشگاه راه آهن دارد.
انصاري فرد افزود : باشگاه راه آهن علاوه بر سازندگي از نظر كسب نتيجه با راه يافتن به فينال جام حذفي براي اولين بار و كسب بيشترين ميانگين امتيازي در ليگ برتر تمامي ركوردها و طلسمهاي تاريخ ۷۳ساله خود را شكسته و در زمينه عمراني بدون ترديد بهترين عملكرد را در چهار سال گذشته بين تمامي تيمهاي ليگ برتري داشته است تا جايي كه امروز از باشگاه راه آهن ميتوان به عنوان باامكاناتترين و مجهزترين باشگاه ليگ برتري ياد كرد.
به گفته مديرعامل راه آهن اين باشگاه در فصل نقل و انتقالات كاملا بر اساس نظر مهدي تارتار و رسول كربكندي اقدام به جذب بازيكنان كرد به طوري كه معتقدم با توجه به بضاعت مالي باشگاه تيم خوبي بسته شده است .
وي با بيان اين كه تيم راه آهن در چهار هفته گذشته مستحق كسب امتيازات بيشتري در ليگ برتر بود، افزود : اميدوارم اين تيم با همت مربيان و بازيكنان خود در هفتههاي آتي نتايج مطلوبي را در اين رقابتها به دست آورد.
















