برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با وجود خلا بازیکن کسب این نتایج پیش‌بینی می‌شد شیشه‌گر‌ها: پتانسیل پینگ‌پنگ ایران همین است

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم پینگ‌پنگ جوانان درباره کسب جایگاه نهمی در آسیا گفت: به هر حال پتانسیل پینگ‌پنگ ما همین است و شاید در نهایت می‌توانستیم در یک رتبه بالاتر قرار بگیریم.


محسن شیشه‌گرها در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص نتایج کسب شده در مسابقات قهرمانی جوانان و نوجوانان آسیا عنوان کرد: با توجه به اینکه برخی بازیکنان از رده سنی جوانان رفتند و در این چند سال با خلا بازیکن روبرو بودیم کسب چنین نتایجی را پیش‌بینی می‌کردیم. باید تلاش کنیم تا افرادی مانند نوشاد و نیما عالمیان را به جامعه ورزش معرفی کنیم.
وی ادامه داد: کسب این نتایج فاصله زیادی با دوره‌های گذشته نداشت. در دوره گذشته هفتم شدیم و در این دوره نهم. باید تلاش کنیم تا در آینده جبران کنیم. در تمام تیم‌ها چنین اتفاقی می‌افتد که در دوره‌ای با خلا بازیکن روبرو می‌شوند.

سرمربی تیم پینگ‌پنگ جوانان در پاسخ به این سوال که‌ آیا نباید این استعدادیابی در گذشته انجام می‌شد، گفت: بله. باید این موضوع از گذشته شروع می‌شد، هر چند هم‌اکنون هم دیر نشده و باید هر چه زودتر کار را آغاز کنیم. هر چند باید بگویم کار بسیار سختی در آسیا داریم، زیرا تیم‌های قدرتمند جهان در این قاره حضور دارند.
شیشه‌گرها در مورد اتفاقات اخیر فدراسیون پینگ‌پنگ و حضور بازیکنان در مسابقات مختلف قبل از اعزام، تصریح کرد: شرایط به گونه‌ای رقم خورد که مسابقات با اردوی ما تداخل پیدا کرد و نمی‌توانستیم به بازیکنان اجازه ندهیم که در رقابت‌ها شرکت نکنند. باید برنامه‌ریزی طولانی مدت داشته باشیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوب دست یابیم.

وی درباره اینکه اگر چنین شرایطی در فدراسیون به وجود نمی‌آمد نتیجه بهتری کسب می‌کردیم، تاکید کرد: به هر حال پتانسیل پینگ‌پنگ ما همین است و شاید در نهایت یک رتبه بالاتر قرار می‌گرفتیم. ما باید از همین حالا با برنامه‌ریزی این خلا را پر کنیم تا بتوانیم به رده‌های بالاتر دست یابیم.
شیشه‌گرها در پایان به فارس گفت: امیدوارم با برنامه‌ریزی که خواهیم داشت برای سال‌های بعد شرایط بهتری کسب کنیم و در رقابت‌های سال آینده نتیجه بهتری بگیریم. به هر حال آنچه مهم است این است که ما تمام تلاش خود را کردیم و وجدانمان راحت است و سایر مسائل اتفاقاتی است که نمی توان پیش‌بینی کرد. تمام اهالی پینگ‌پنگ باید با یکدیگر هم‌دل باشند تا بتوانیم شاهد موفقیت این رشته باشیم. از اختلافاتی که وجود دارد کم کنیم و در جهت پیشرفت پینگ‌پنگ قدم برداریم.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/5/2
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: