برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حضور گیتی‌پسند در لیگ برتر والیبال قطعی شد پورحسن: از همه بلاتکلیف‌تر هستم

خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ فدراسیون والیبال گفت: برای ثبت‌نام تیم‌ها و آغاز رقابت‌های لیگ برتر از همه بلاتکلیف‌تر هستم.


منوچهر پورحسن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص تعداد تیم‌های ثبت‌نام کرده برای حضور در لیگ برتر والیبال اظهار داشت: پیش از این 10 تیم ثبت‌نام کرده بودند که با اضافه شد گیتی‌پسند تعداد تیم‌ها به عدد یازده رسید.
وی ادامه داد: شرکت نفت هم با ارسال نامه‌ای به سازمان لیگ برای حضور نفتی‌ها در مسابقات تا 10 مردادماه مهلت خواسته است. همچنین تیم‌های ابومسلم و گنبد هم در حال رایزنی با اسپانسر خود هستند.
رئیس سازمان لیگ فدراسیون والیبال خاطرنشان کرد: در سال جاری به دنبال ایجاد نظم و انضباط برای ثبت‌نام تیم‌ها بودیم که تا حدود زیادی موفق شدیم و برای ثبت‌نام سایر تیم‌ها عجله نداریم. بهتر است با همین یازده تیم رقابت‌ها را آغاز کنیم، چرا که تیم‌هایی که تاکنون ثبت‌نام نکرده‌اند حتماً دارای تشکیلات باشگاهی نیستند و این موضوع می‌تواند در میانه راه برایمان مشکل‌ساز شود.
پورحسن افزود: من خودم هم برای ادامه همکاری با فدراسیون در چنین شرایطی در بلاتکلیفی به‌سر می‌برم و به نوعی از همه بلاتکلیف‌تر هستم. به هر حال امیدوارم که تمام شرایط زودتر فراهم شود و بتوانیم کار خود را برای آغاز رقابت‌های لیگ برتر شروع کنیم.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/5/2
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: