/مسابقات تنیس هامبورگ/ سیمون و آلمگرو به فینال رسیدند
خبرگزاری فارس: تنیسبازان فرانسوی و اسپانیایی به فینال رقابتهای تنیس آلمان رسیدند.
گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در ادامه رقابتهای تنیس یک میلیون سیصدوشصت هزار دلاری هامبورگ نفرات راهیافته به فینال رقابتها مشخص شدند.
در مرحله نیمهنهایی این رقابتها ابتدا جیل سیمون فرانسوی و بخت پنجم قهرمانی که با برتری مقابل جیل مانفیلس، بخت اول قهرمانی رقابتها در مرحله یکچهارم نهایی شگفتیساز شده بود، 2 بر یک از سد میخاییل یوژنی روس و بخت چهارم قهرمانی گذشت تا به عنوان اولین تنیسور راهی فینال مسابقات تنیس هامبورگ شود.
در دیگر دیدار این مرحله نیز نیکولاس آلمگرو اسپانیایی و بخت سوم قهرمانی که در دور قبلی فلورین مایر از کشور میزبان را شکست داده بود به مصاف هموطنش فرنادندو ورداسکو، بخت هشتم قهرمانی رفت و 2 بر صفر به برتری رسید تا رقیب تنیسور فرانسوی در بازی فینال شود.
به این ترتیب در دیدار فینال رقابتهای تنیس هامبورگ آلمان بختهای شماره 3 و 5 قهرمانی برای کسب این عنوان به مصاف هم میروند.
انتهای پیام/م
















