برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حضور مبعلی، غیبت مجیدی و بیرون کردن تماشاگران

تمرین تیم فوتبال استقلال امروز در غیاب کاپیتان آبی‌پوشان برگزار شد.
 تمرین تیم استقلال از ساعت 18:30 در زمین شماره 3 آزادی برگزار شد.

* پیش از تمرین اکبر میثاقیان، سرمربی تیم دسته اولی آلومینیوم هرمزگان با پرویز مظلومی خوش و بش کرد.

* یکی از نکات قابل توجه حضور ایمان مبعلی در محل تمرین استقلال بود. این بازیکن که در فصل جدید برای تیم الشارجه امارات به میدان خواهد رفت با استقبال گرم پرویز مظلومی روبه‌رو شد و با اجازه سرمربی استقلال در تمرینات این تیم شرکت کرد.

* فرهاد مجیدی بود، کاپیتان استقلال بازیکن غایب این جلسه تمرینی بود که در پایان تمرین منصور پورحیدری، سرپرست تیم استقلال گفت: مجیدی مریض احوال بود و برای عدم حضور در این جلسه تمرینی از کادر فنی اجازه گرفت.

* با توجه به اتفاقات روز گذشته در جریان بازی استقلال و صبا و درگیری هواداران این تیم، امروز درحالی که تعدادی هوادار در زمین شماره 3 حاضر شده بودند، ماموران حراست آنها را از زمین بیرون کردند و اعلام کردند که حضور تماشاگر ممنوع است.

* میلاد میداوودی و اسماعیل شریفات به همراه ایمان مبعلی دور زمین به دویدن پرداختند.

* با توجه به حضور تیم آلومینیوم هرمزگان در زمین شماره 3 آرش برهانی پس از دیدن بهمن طهماسبی مهاجم تیم آلومینیم به سمت وی رفت و با او احوال پرسی کرد.

* منصور پورحیدری در تمرین امروز اجازه نداد تماشاگری در کنار زمین باشد. البته تعدادی از تماشاگران در تمرین امروز تیم استقلال حضور داشتند، ولی تعداد آنها زیاد نبود.

* دویدن دور زمین، کارهای تاکتیکی، ارسال از جناحین و شوت به سمت دروازه از برنامه های اصلی تمرین امروز استقلال بود.

* کادر فنی استقلال در پایان تمرین جلسه‌ای را با یکدیگر برگزار کرده و در خصوص آماده‌سازی بازیکنان به صحبت پرداختند.

* میلاد میداوودی، فریدون زندی و حمید عزیززاده تست آمادگی جسمانی را زیر نظر مولایی مربی بدنساز پشت سر گذاشتند.

تمرین تیم فوتبال استقلال ساعت 20 به پایان رسید.
تاریخ: 1390/5/3
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: