برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اضافه شدن یک مربی بومی به کادر فنی تیم فوتبال پاس همدان

"محمد بهگندم" به کادر فنی تیم فوتبال پاس همدان اضافه شد.

"محمد بهگندم" پیشکسوت فوتبال همدان و از مربیان قدیمی و با تجربه این استان، به عنوان مربی بومی به کادر فنی تیم فوتبال پاس همدان معرفی و پس از تائید کمالوند، سرمربی این تیم به کادر فنی اضافه شد.

محمد بهگندم که پیش از این مدیریت آکادمی باشگاه پاس را بر عهده داشت به زودی کارش را با تیم بزرگسالان پاس آغاز می کند.

بهگندم در این رابطه گفت: چند روز پیش مدیرعامل باشگاه با من تماس گرفت و من هم اعلام آمادگی کردم، اما فرصت مذاکره پیدا نکرده ام و شاید امروز با کادر فنی صحبت کنم.

وی افزود: چند روزی است درگیر تمرین با جوانان هستم و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و عباس صوفی اجازه دهد امروز کار را قطعی کرده و از فردا در تمرینات تیم حاضر خواهم شد.

بهگندم در مورد شرایط فعلی پاس نیز گفت: بازیکنان کمی در زدن ضربات سر و بازی در هوا مشکل دارند که امیدوارم کمالوند برای این مشکل به دنبال راه حلی باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کار پاس بر روی کاغذ چندان دشوار نیست، اما در فوتبال چیزی مشخص نیست و شاید پاس در همین گروه هم با مشکل مواجه شود.
تاریخ: 1390/5/4
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: