شرایط مهیا باشد مسابقه سوپر جام را برگزار میکنیم عزیز محمدی: در حال بررسی قرارداد حیدری با استقلال هستیم
خبرگزاری فارس: رئیس سازمان لیگ برتر فدراسیون فوتبال گفت: قرارداده خسرو حیدری با استقلال ثبت شده، اما در حال بررسی قرارداد وی هستیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، عزیز محمدی اظهار داشت: برای آغاز فصل جدید رقابتهای لیگ برتر همه چیز آماده است تا از روز یازدهم مرداد مسابقات آغاز شود.
وی در مورد مشکلات قرارداد چند باشگاه لیگ برتری که ظاهرا قرار است قراردادهای بازیکنانشان ثبت نشود، گفت: 10 باشگاه مشکل داشتند که از این تعداد 6 باشگاه مشکلات خود را حل کردند و کمیته انضباطی به ما اعلام کرده است که این تعداد مشکل ندارند، اما 4 باشگاه استقلال، پرسپولیس، تراکتورسازی و صبا تا مشکلشان را با کمیته انضباطی حل نکنند کارت بازی برای آنها صادر نمیکنیم.
رئیس سازمان لیگ برتر در مورد انتقال خسرو حیدری از سپاهان به استقلال و حرف و حدیثهای ایجاد شده در این مورد گفت: با نامهای که محمدرضا ساکت، مدیرعامل باشگاه سپاهان به سازمان لیگ نوشته است قرارداد خسرو حیدری در لیگ برتر ثبت شده و در حال بررسی پرونده وی هستیم. توافقنامه بین استقلال و سپاهان انجام شده و به نظر من مشکلی در این مورد وجود ندارد.
وی در مورد اینکه فدراسیون فوتبال و شخص علی کفاشیان بین 2 باشگاه وساطت کرده است، گفت: از ابتدا خودم واسط بودم و با توجه به مشکلاتی که بود با فتحالله زاده و ساکت صحبت کردیم و در این مورد توافق به عمل آمد.
رئیس سازمان لیگ برتر در مورد قرارداد محمد نصرتی با پرسپولیس و این موضوع که باید نیمی از قراردادش را به باشگاه استقلال بپردازد تأکید کرد: ما از همان روز اول که با پرسپولیس قرارداد بست به وی اعلام کردم که حتما باید نیمی از قراردادش که با استقلال امضا کرده بود به این تیم پرداخت کند تا برایش کارت بازی صادر کند.
وی در ادامه این گفتوگو در مورد اینکه چرا دیگر رقابتهای سوپر جام برگزار نمیشود، گفت: این موضوع را در جلسه هیئت رئیسه مطرح میکنیم و در صورت مصوب شدن آن را هم انجام میدهیم.
انتهای پیام/خ
















