/اخبار کوتاه از تیم فوتبال تربیت یزد/ جذب مدافع ملوان و ابهام در اردوی شهرکرد
خبرگزاری فارس: مسئولان تیم فوتبال تربیت یزد مدافع تیم ملوان بندرانزلی را جذب کردند.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، تیم فوتبال تربیت یزد با هدایت هادی برگیزر خود را برای حضور در رقابتهای لیگ دسته اول آماده میکند.
* این تیم که برای برپایی اردویی 12روزه عازم مشهد شده بود، با پایان یافتن این اردو و چهار روز استراحت تمرینات خود را از 31 تیرماه در ورزشگاه شهید نصیری یزد آغاز کرده است.
* مسئولان یزدی با آلن باسیچ، بازیکن فصل گذشته ملوان بندرانزلی به توافق رسیدهاند.
* قرار بود تیم فوتبال تربیت یزد برای کسب آمادگی بیشتر و برای برپایی اردویی تدارکاتی عازم شهرکرد شود که به دلیل مشکلات مالی این سفر در هالهای از ابهام قرار گرفت.
* تیم فوتبال تربیت یزد در گروه دوم رقابتهای لیگ دسته اول با تیمهای پاس همدان، آلومینیوم هرمزگان، نساجی مازندران، شهرداری یاسوج، نفت مسجد سلیمان، شیرینفراز کرمانشاه، گلگهر سیرجان، برق شیراز، کاوه تهران، ماشینسازی تبریز، داماش دورود، استقلال جنوب، نیروی زمینی همگروه است.
هفته اول رقابتهای لیگ دسته اول فوتبال 11 شهریورماه آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/خ
















