برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفتگو با مهر مطرح شد:فدراسیون تیروکمان شریک اقتصادی می‌گیرد/ آماده مسابقات آسیایی می‌شویم

رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان از تدارک برای همکاری با شریک اقتصادی به منظور آماده سازی جهت برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا در تهران خبر داد.

کریم صفایی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: فدراسیون تیراندازی باکمان برای مهیا شدن به منظور برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک لندن رایزنی‌هایی را با بخش‌های مختلف ورزشی و اقتصادی کشور آغاز کرده است.

وی افزود: ما فرصت زیادی تا برگزاری این رقابت‌ها در تهران نداریم و هنوز بخش عمده ای از فضای میدان برگزاری این رقابت‌ها آماده نیست. باید هرچه سریعتر فکری به حال این مشکل کنیم.

رئیس فدراسیون تیراندازی باکمان تصریح کرد: ما برای حل این مشکل از سرپرست وزارت ورزش کمک می‌خواهیم و امیدواریم بزودی مسئولین ورزشی به ما کمک کنند. صحبت هایی در این خصوص انجام داده ایم و منتظر دریافت پاسخ هستیم.

وی ادامه داد: در حال رایزنی با بخش خصوصی برای سپردن برخی از کارهای اجرایی مسابقات به خارج از فدراسیون هستیم. بزودی شریک اقتصادی مان را معرفی خواهیم کرد. این شریک اقتصادی قرار است در بسیاری از کارهای اجرایی مسابقات به ما کمک کند . در کنار آن در بخشی از مسائل مالی هم به یاری ما می آید اما به طور قطع این کمک مالی برای برگزاری هر چه بهتر مسابقات آسیایی و انتخابی المپیک در تهران کافی نیست.

رئیس فدراسیون تیراندازی باکمان بیان کرد: امیدواریم زودتر مشکلات مالی حل شود. تلاش ما این است که با بهترین آمادگی میزبان کشورهای آسیایی باشیم و خودمان هم از این فرصت طلایی برای کسب سهمیه المپیک استفاده کنیم.

وی ادامه داد: سطح رقابتهای جهانی ایتالیا بسیار بالا بود و کمانداران ریکرو ایران موفق به کسب سهمیه المپیک لندن در این میدان نشدند. با توجه به اینکه کشورهای قدرتمندی مانند کره و چین در مسابقات جهانی کسب سهمیه کرده اند امیدواریم بتوانیم در مسابقات آسیایی تهران به این مهم دست یابیم.  

رقابتهای تیراندازی باکمان قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک اواخر مهرماه سال جاری در تهران برگزار می شود.


تاریخ: 1390/5/5
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: