درخشش تیاگو و شعار فابرگاس را نمیخواهیم بایرن در آلیانس آرهنا شکست خورد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا موفق شد با درخشش مهاجم جوان خود از سد بایرن مونیخ در استادیوم آلیانس آرهنا مونیخ بگذرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، روز گذشته شاگردان جوزپه گواردیولا موفق شدند با نتیجه دو بر صفر تیم فوتبال بایرنمویخ آلمان را در استادیوم اختصاصی این تیم، آلیانس آرهنا، جایی که قرار است محل برگزاری فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2012 باشد شکست دادند.
هر دو گل بارسلونا را تیاگو در دقایق 41 و 74 به ثمر رساند تا معدود هواداران بارسلونا در آلمان شعار " فابرگاس را نمیخواهیم " سر بدهند.
در این دیدار از مجموعه بازیهای جام آئودی آلمان، استادیوم آلیانس آرهنا مملو از هواداران بایرن مونیخ بود و شکست برابر قهرمان اسپانیا و اروپا چندان به مزاج مردم مونیخ خوش نیامد.
این دیدار بدون کمک داور و توسط ولفکانگ اشتارک قضاوت شد.
انتهای پیام/
















