برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با اعلام کوروش باقری؛ رکوردگیری نهایی ملی پوشان وزنه‌برداری 19 مرداد انجام می‌شود

خبرگزاری فارس: لیست 12 نفره تیم ملی وزنه برداری هفته آینده و پس از رکوردگیری روز چهارشنبه 19 مرداد مشخص خواهد شد.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از روابط عمومی فدراسیون وزنه‌برداری کوروش باقری، گفت: طی 4 روزی که از حضور در زنجان می‌گذرد شاگردانم با فشار بالای تمرینات مواجه بودند، اما در هفته آینده این فشار باز هم افزایش خواهد یافت. در مجموع همه چیز در اردوی زنجان مهیا است تا رکوردهای ملی پوشان در فاصله 3 ماه تا آغاز مسابقات جهانی پاریس به سطح قابل قبولی نزدیک شود.
باقری در پاسخ به این سئوال که آیا نگران آسیب دیدگی شاگردانش بواسطه این فشار بالای تمرین نیست، گفت: به هر حال نگرانی همیشه وجود دارد اما برای رسیدن به موفقیت در مسابقات جهانی پاریس چاره‌ای جز این نیست. از نظر من کسی که می‌خواهد دوبنده تیم ملی را در آستانه مسابقات انتخابی المپیک بپوشد باید این شرایط سخت و دشوار را تحمل کند، چراکه فقط در این صورت است که پس از انتخاب شدن می‌تواند به کسب مدال جهانی بزرگسالان امیدوار باشد.
وی افزود: پاریس جای تجربه اندوزی نیست و تیم ملی می‌رود تا در حضور تمام قدرت‌های وزنه‌برداری دنیا نتیجه مطلوب بگیرد. به همین خاطر شک نداشته باشید کسانی در لیست 8 نفره نهایی تیم ملی جای خواهند داشت که شانس مدال دارند.
باقری در مورد 5 وزنه برداری که قرار است از اردوی تیم ملی کنار گذاشته شوند گفت: ما طی 10 روز آینده تمرینات سنگین و پرفشاری را سپری خواهیم کرد اما برای اینکه حقی از کسی ضایع نشود، روز چهارشنبه 19 مرداد را برای رکوردگیری از ملی‌پوشان در نظر گرفته‌ایم. به عبارتی وزنه‌هایی که وزنه برداران در آن روز بالای سر می‌برند ملاک اصلی انتخاب آنها خواهد بود و پس از این رکوردگیری لیست 12 نفره تیم ملی را به فدراسیون جهانی وزنه برداری اعلام خواهیم کرد.
سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری با بیان اینکه عماد باقری و علیرضا کاظمی‌نژاد با توجه به شرایط سنی‌شان از شانس کمتری برای حضور در ترکیب نهایی برخوردارند، ادامه داد: با توجه به اینکه در این اردو وزنه برداران سه رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان حضور دارند، من برای هر وزنه بردار رکورد ورودی خاصی را در نظر گرفته‌ام، به طوری که باقری و کاظمی‌نژاد هم می‌تواند با رسیدن به حدنصاب‌های مورد نظر کادر فنی در اردوی باقی بمانند و از امکانات اردوی تیم ملی برای ارتقا توانمندی‌هایشان استفاده کنند.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/5/7
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: