برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برای آمدن به منچستر با مارادونا مشورت کردم آخرو‌:‌ ته‌وز باشد یا نباشد،‌ اوضاع من‌‌سیتی خوب خواهد بود

خبرگزاری فارس: بازیکن آرژانتینی تازه‌وارد منچسترسیتی گفت: کارلوس ته‌وز چه در تیم بماند یا برود، اوضاع تیم خوب خواهد بود.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه سان، سرخیو آخرو اظهار داشت: من و کارلوس ته‌وز دوست هستیم. در کنارهم در تیم ملی آرژانتین بازی کرده‌ایم، ولی این موضوع ربطی به آنچه می‌‌خواهد انجام دهد،‌ ندارد. من با او خیلی زیاد صحبت کردم. مناسبات من با او البته با پابلو زابالتا که او نیز دوست خوبی برایم محسوب می‌شود، متفاوت است. چون کارلوس را از قبل می‌شناسم. او اکنون در حال استراحت در تعطیلات است و من باید به کارلوس احترام بگذارم. وضعیت تیم با او یا بدون این بازیکن، ایده‌ال خواهد شد.

او ادامه داد:‌ به این ترتیب اگر اینجا باقی بماند، وضعیت خیلی عالی خواهد شد، ولی اگر نخواهد بازهم بماند، اوضاع همچنان خوب خواهد بود.
این بازیکن 23 ساله اضافه کرد: تنها یک روز از حضور در تیم منچسترسیتی گذشته است. سعی کردم تا آنجایی که می‌شود، خودم را با شرایط تیم وفق دهم.
این ستاره که داماد دیگو مارادونا، اسطوره فوتبال آرژانتین و جهان است، در ازای 38 میلیون پوند از آتلتیکومادرید با تیم دوم شهر منچستر قرارداد بست.

وی بیان کرد: با مارادونا مشورت کردم. او اکنون به خاطر کار با تیم جدیدش در دبی است. ولی خرسند است. او به من گفت سلامش را به روبرتو مانچینی برسانم.
انتهای پیام/خ

تاریخ: 1390/5/8
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: