برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

به فابیانسکی و مانونه هشدار دادم اسژنی: برای پیراهن شماره یک آرسنال می‌جنگم

خبرگزاری فارس: دروازه‌بان لهستانی تیم فوتبال آرسنال گفت: می‌خواهم آنقدر خوب کار کنم که سنگربان شماره یک تیم شوم.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت آرسنال، وسیچ اسژنی معتقد است که با انجام تمرینات پرفشار و موثر آرسن ونگر، سرمربی تیم را وادار خواهد کرد او را بر لوکاس فابیانسکی و ویتو مانونه،‌ دو رقیب دیگرش ترجیح دهد.
وی اظهار داشت: فصل قبل از همکاری با آرسنال لذت بردم. با استفاده از تجربه ای که کسب شد ، می‌خواهم در فصل جاری به بهترین شکل ممکن کار کنم. هدفم متقاعد کردن آرسن ونگر است تا از من به عنوان دروازه‌بان شماره یک تیم استفاده کند.

اسژنی گفت: برای این منظور بسیار انگیزه دارم و به خودم می‌گویم باید به هدفی که دارم‌ برسم.
وی ادامه داد: جدا از این رقابت فشرده، ما همه دوست هستیم و سعی می‌کنیم در سایه صمیمیت، پیشرفت کنیم. با این حال من به آنها گفته‌ام برای پیراهن شماره یک آرسنال در فصل آینده می‌جنگم.
انتهای پیام/خ

تاریخ: 1390/5/9
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: