برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مورینیو: قصد جذب آدبایور را نداریم

سرمربی پرتغالی رئال مادرید اعلام کرد برنامه‌ای برای امضای قرارداد با مهاجم منچسترسیتی ندارد.

به نقل از ترای بال، امانوئل آدبایور ژانویه گذشته با قراردادی قرضی راهی سانتیاگو برنابئو شد و پس از پایان فصل نیز بارها اعلام کرد علاقه بسیاری برای ماندن در رئال دارد. او در جریان دیدار دوستانه رئال مادرید و لسترسیتی نیز در میان تماشاگران حضور داشت اما مورینیو سرانجام به همه گمانه‌زنی‌ها پایان داد.

مورینیو در این‌باره گفت: ما قرارداد آدبایور را دائمی نخواهیم کرد. اگر می‌بینید او در کنار تیم ما حضور دارد به این دلیل است که او یکی از ما است. تفاوتی ندارد که برای رئال مادرید بازی کند یا منچسترسیتی، به هر حال آدبایور یکی از ما است. او شش ماه در تیم ما و در کنار ما حضور داشت و در قلب همه ما جای گرفت. در مادرید همه او را دوست دارند. زمانی ‌که او با ما تماس گرفت و خواست تا برای بازی ما به ورزشگاه بیاید، بدون معطلی برای دیدن بازی دعوت کردیم.

مورینیو ادامه داد: زمانی‌که در برنابئو حضور داشت، آدبایور را از خود می‌دانستیم. به همین دلیل هر زمانی که دوست داشته باشد می‌تواند در کنار ما باشد. تا پایان فصل نقل و انتقال‌ها مشخص خواهد شد که چه بازیکنی با ما خواهد بود و چه بازیکنانی ما را ترک می‌کنند. آدبایور در این بازی به عنوان یک دوست در کنار ما بود و ما نیز از او استقبال کردیم.

تاریخ: 1390/5/9
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: