پرواز موراتی برای توس
خبرگزاری فارس: مالک ثروتمند اینتر برای جذب مهاجم منچسترسیتی به دوبلین رفت.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مدیاست، تیم فوتبال اینتر که اکنون در اردوی پیش فصل خود در ایرلند به سر میبرد، در دیداری دوستانه و در چارچوب سوپر کاپ دوبلین با منچسترسیتی روبهرو شد و با نتیجه 3 بر صفر از این تیم شکست خورد.
اینتریها که از هفته گذشته به دنبال امضای قرارداد با کارلوس توس مهاجم آرژانتینی سیتی هستند، از فرصت استفاده کرده و برای گفتوگو با سران این تیم وارد عمل شدهاند. بر این اساس ماسیمو موراتی مالک متمول نرآتزوری برای مذاکره با سران باشگاه انگلیسی وارد دوبلین شد تا بتواند آنها را متقاعد به فروش وی کند.
از سویی مدیران منچسترسیتی از اینتریها خواستهاند تا در ازای انتقال توس، ساموئل اتوئو را به ایستلندز بفرستند ولی از شواهد اینگونه بر میآید که موراتی علاقهای به این کار ندارد. او به دوبلین رفت تا بتواند انگلیسیها را با مبلغ 25 میلیون یورو برای واگذاری توس راضی کند و اتوئو را نیز به این تیم واگذار نکند.
انتهای پیام/خ
















