برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بکام: به لیگ برتر انگلیس برنمی‌گردم

 بازیکن لژیونر لس‌آنجلس گالاکسی گفت: به لیگ برتر انگلیس باز نخواهم گشت.

به نقل از روزنامه ایندپندیت، دیوید بکام اظهار داشت: من و خانواده‌ام پنج ‌سال است که در آمریکا هستیم. از زندگی در لوس‌آنجلس راضی و خوشحالیم. دلیلی وجود ندارد که به لیگ برتر به منظور بازی کردن بازگردم.
ستاره 36 ساله که در گذشته برای منچستریونایتد در لیگ برتر کشورش سال‌ها بازی کرد و افتخار آفرید، افزود: ما کشورمان را دوست داریم. دل‌مان هم برایش تنگ می شود، ولی این به معنای حضورم در انگلیس برای بازی نخواهد بود.

وی که علاوه بر یونایتدی‌ها، سابقه بازی در رئال‌مادرید انگلیس و آ.ث‌میلان ایتالیا را نیز دارد، ادامه داد: از نظر فیزیکی، در شرایطی ایده‌ال هستم. احساس می‌کنم می‌‌توانم به فعالیتم به عنوان بازیکن ادامه دهم.

وی در مورد احتمال بازگشتش به تیم ملی انگلیس نیز گفت: اکنون 36 سال دارم. خودم دوست دارم در اختیار تیم ملی باشم، ولی این امر بستگی به نظر مسئولان تیم کشورم دارد.
تاریخ: 1390/5/10
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: