سیدمحمد پولادگر:نمایندگان مجلس ورزش را از بحران خارج کنند/ شرایط المپیکیها حساس است
به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس فدراسیون تکواندو با اشاره به شرایط حساس رشته های المپیکی در این برهه زمانی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست با رای اعتماد به محمد عباسی ورزش را از بلاتکلیفی چند ماهه نجات دهند تا ورزش ایران اسلامی با بسیج همه نیروها بتواند در فاصله یکسال مانده به بازیهای المپیک به نتیجه درخور توجه ای در این رقابتها دست یابد.
محمد پولادگر با تاکید براینکه ورزش کشور به ویژه رشته های المپیکی در شرایط کاملا بحرانی بسر می برند، اظهارداشت: این ثانیه و دقایقی که امروز از دست می دهیم قابل بازگشت نیست. من امیدوارم با رای مثبت نمایندگان خانه ملت به دکتر عباسی،وضعیت ورزش کشور به سمت ثبات سوق پیدا کند.
رئیس فدراسیون سال با اشاره به اینکه سال پیش از المپیک سالی حساس و سرنوشت ساز برای رشته های مدعی در این بازیهای است افزود: ورزش کشور امروز به حمایت همه جانبه مسوولان کشور نیاز دارند، چرا که اگر پس از بازیهای المپیک حمایتها چند برابر هم شود برای کسانی که برای این میدان تلاش کرده اند فایده ای نخواهد داشت. ملی پوشان هر کشورمی خواهند نتیجه روزهای و ماهها تلاش خود را در این میدان به نمایش بگذارند و برای کشورشان افتخارآفرین باشند.
وی ادامه داد: در سال پیش از المپیک اکثر کشورها تمامی امکانات نرم افزاری و سخت افزاری شان را دراختیار رشته های المپیکی شان می گذارند چرا که هدف کسب مدال در بازیهای المپیک است، دراین راستا هرگونه مساله ای که باعث شود این نیروها به مسیر دیگری منحرف شود آنها را حذف می کنند.
پولادگر با بیان اینکه بلاتکلیفی در بخش ورزش اثرات مخربش را در تکواندو نشان داده است به نتایج کسب شده در رقابتهای اخیر پومسه و تعطیلی اردوهای نوجوانان، جوانان و امید به دلیل مشکلات مالی اشاره کرد و گفت: ما درفدراسیون تکواندو تمام امکانات و اعتباراتمان را جمع کردیم تا برای آماده سازی تیم ملی بزرگسالان هزینه کنیم.
رئیس فدراسیون تکواندو با اشاره به سوابق مدیریت عباسی گفت: امیدوارم نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی با رای اعتماد به وزیر پیشنهادی دولت مثل همیشه به کمک مدیران ورزش و قهرمانان که خادمان ورزش هستند، بیایند.
















