برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با صبر در مالکیت‌ توپ، پاسکاری دقیق و سریع کلینزمان: الگوی بازی تیم من، بارسلونا است

خبرگزاری فارس: براساس گزارش یک روزنامه آلمانی، یورگن کلینزمان فوتبال هجومی و با کیفیت بارسلونا را اساس کار خود در تیم ملی آمریکا قرار خواهد داد.


به گزارش خبرگزاری فارس یورگن کلینزمان روز جمعه گذشته پس از عزل باب برادلی، با مسئولان فدراسیون فوتبال آمریکا برای هدایت تیم ملی این کشور به توافق رسید و قرارداد امضا کرد.

براساس گزارش بیلد، این مربی 47 ساله مقیم لوس‌آنجلس که مهاجمی توانمند بود، در سال‌های 2004 تا 2006علاقه خود را به بازی رو به جلو و تهاجمی نشان داد.

کلینزمان روز گذشته اعلام کرد سبک بازی که بارسلونا اسپانیا اکنون ارائه می دهد و بسیار مجذوب‌کننده نیز است، را اساس کار تاکتیکی بازی تیمش قرار خواهد داد.

وی گفت: دنبال طراحی ساختار و فلسفه بازی تهاجمی مثل بارسلونا برای تیمم هستم یعنی این که مالکیت توپ زیادی داشته باشیم، سریع بازی و حرکت کنیم و پاس‌های دقیق پرشماری به هم دهیم. در این میان صبور نیز عمل کنیم.

این مربی ادامه داد: الگوی من برای این منظور بارسلونا است. البته می‌دانم کاتالان‌ها در سال‌های اخیر به این ساختار و قابلیت بازی نرسیدند بلکه 20 سال طول کشید تا چنین سیستمی پیدا کنند.

کلینزمان به خوبی به این نکته واقف است که سطح فنی بازی شاگردانش در تیم ملی‌ آمریکا از آنچه فوق‌ ستاره‌های آبی و انار‌ی‌پوش ارائه می‌دهند، بسیار دور است. او گفت: بدیهی است که پنج بازیکن مثل لیونل مسی در کناره‌ها نداریم. با این حال جوانان اینجا،‌ بسیار جاه‌طلب و خواهان پیشرفت هستند.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/5/11
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: