برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تمام جنجال های پیرامون آبی سل

تعرفه مکالمات آبی‌سل به ازای هر پالس 166 تومان است، در حالی که این رقم در مخابرات ایران چیزی حدود 95 تومان به ازای هر پالس است.» معاون ارتباطات راه دور:جلوی سیم کارت های بین المللی باشگاه استقلال را می گیریم/فتح الله زاده آبی سل را از خودش در آورده است پاسخ فتح الله زاده به معاون ارتباطات راه دور/ سیم کارت ها مشکلی ندارد/ راه درآمدمان را نبندید

 استقلال برای اولین بار در ایران ، صاحب سیم کارت اختصاصی شد.

در مراسم جشن استقلالی ها علی فتح الله زاده از راه اندازی سیستم اپراتور تلفن ، آبی سل خبر داد. این اولین بار در ایران است که باشگاهی ایرانی صاحب سیم کارت اختصاصی می شود و این سیم کارت ها توسط اپراتوری انگلیسی ساپورت خواهند شد. نکته جالب در این باره هزینه 660 تومانی مکالمات برای هر دقیقه است که تقریبا بیش از 10 برابر هزینه مکالمه با ایرانسل است. فتح الله زاده در این باره گفت:« حاجی جان هزینه اش یک مقدار گران است اما دارید با این پول ها به استقلال کمک می کنید!»

علی فتح‌الله‌زاده در مورد آبی‌سل توضیح می‌دهد.

سرپرست باشگاه استقلال می‌گوید: «تعرفه مکالمات آبی‌سل که به اشتباه در خبرآنلاین دقیقه‌ای 660 تومان ذکر شده، به ازای هر پالس 166 تومان است، در حالی که این رقم در مخابرات ایران چیزی حدود 95 تومان به ازای هر پالس است.»
علی فتح‌الله‌زاده ادامه می‌دهد: «نکته مهم در مورد آبی‌سل این است که اگر سیم کارت‌های داخلی را از کشور خارج کنیم، در هر جای دنیا که باشیم می‌توانیم با همان پالسی 160 تومان مکالمه داشته باشیم، در حالی که اگر بخواهیم سیم کارت‌های مخابرات ایران را از کشور خارج کنیم، تعرفه هر پالس مکالمه چیزی حدود 600 - 700 تومان است. ما می‌خواهیم با این کار برای استقلال درآمدزایی کنیم و فکر می‌کنم استقلالی‌ها از این طرح حمایت می‌کنند.»
فتح‌الله‌زاده در پایان می‌گوید: «آبی‌سل از انگلیس ساپورت می‌شود و آنتن‌دهی خوبی خواهد داشت.»

در پی انتشار خبری توسط علی فتح الله زاده، مدیر عامل باشگاه استقلال مبنی بر به بازار آمدن خطوط تلفن همراه آبی سل ، معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی واکنش نشان داد.

روز یکشنه 9 مرداد در مراسم جشن استقلالی ها علی فتح الله زاده از راه اندازی سیستم اپراتور تلفن ، آبی سل خبر داد.

بر اساس آنچه در اخبار انتشار پیدا کرد این اولین بار در ایران است که باشگاهی ایرانی صاحب سیم کارت اختصاصی می شود و این سیم کارت ها توسط اپراتوری انگلیسی پشتیبانی خواهند شد.

نکته جالب در این باره هزینه 660 تومانی مکالمات برای هر دقیقه است که تقریبا بیش از 10 برابر هزینه مکالمه با ایرانسل است.

یک روز پس از ادعای فتح الله زاده در رابطه به بازار آمدن آبی سل، لطف الله سبوحی، معاون بررسی های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت و گو با خبرآنلاین گفت: « آبی سل اصلا ماهیت قانونی ندارد و آقای فتح الله زاده از خودش در آورده است. »

او ادامه داد: « هیچ گونه مجوزی در این رابطه صادر نشده است. فقط قرار بود تعدادی سیم کارت برای حضو در اردو های خارجی توسط باشگاه استقلال وارد کشور شود که با این ادعای آقای فتح الله زاده جلوی آن هم گرفته خواهد شد. »

سبوحی با اشاره به اینکه وارد کردن سیم کارت برای تیم های ورزشی پیش از این هم اتفاق افتاده است گفت: « بسیاری از فدراسیون های ورزشی تعدادی سیم کارت وارد کشور می کنند تا هنگام اعزام کاروان های ورزشی، ورزشکاران در خارج بتوانند از این سیم کارت های بین المللی استفاده کنند. بنا براین درخواستی که باشگاه استقلال در این رابطه مطرح کرد، مشکلی نداشت چرا که پیش تر هم این اتفاق بار ها افتاده بود اما با حرف های اخیر آقای فتح الله زاده بی تردید جلوی همین اقدام هم برای باشگاه استقلال گرفته خواهد شد. »

او افزود: « هیچ گونه مجوزی در این رابطه صادر نشده است و هر گونه فعالیت در این زمینه توسط باشگاه استقلال غیر قانونی است. هرگونه خدمات برای ارائه تلفن همراه و فروش سیم کارت صرفا از طریق اپراتور های مربوطه صورت می گیرد. »

سبوحی به مردم توصیه کرد تحت هیچ شرایطی این سیم کارت ها را که توسط باشگاه استقلال به فروش خواهد رسید را خریداری نکنند چرا که غیر قانونی است و از عرضه آن جلوگیری خواهد شد.

علی فتح الله زاده به ادعای معاون سازمان ارتباطات راه دور پاسخ داد.

در پی گفت و گوی لطف الله سبوحی با همکاران ما در سرویس اقتصادی و توضیحات این مقام رسمی درباره غیرقانونی بودن عرضه سیم کارت های آبی سل ، علی فتح الله زاده در تماسی با خبرآنلاین در این باره توضیح داد؛« دوست عزیزمان که گفته اند کار ما غیر قانونی است ، شاید در جریان این نبوده که ما قراردادی برای تجارت در خارج از مرز های سرزمینی ایران بستیم. غیر از این هم تمام تلاش مان این است تا با اپراتورهای داخلی توافق کنیم و بتوانیم فرکانس سیم کارت مان را در ایران هم داشته باشیم. به هر حال ما باشگاه های دولتی هستیم و باید بتوانیم به فکر راهکارهایی برای کسب درآمد باشیم. ما هیچ تخلفی در این زمینه انجام ندادیم و پروژه آبی سل راهم با قدرت پیش می بریم . نمی توان که همه راه های درآمدزایی را روی فوتبال مان بست. مگر ما چه تخلفی انجام داده ایم؟ ما تمام کارهای مان را با سازمان تنظیم مقررات رادیویی هم هاماهنگ می کنیم تا مشکلی از این بابت هم وجود نداشته باشد. به هر حال این یک تجربه جدید است برای درآمدزایی که باید به درستی پیش برود.»

خبر آنلاین

 

 

 

تاریخ: 1390/5/11
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: