پرسپولیس اتفاقی قهرمان جام حذفی شد
بابک پورغلامی بامداد چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بازیکنان ما در دیدار امروز نشان دادند این فصل هم می توانند مانند فصل گذشته در میان بهترین تیم های لیگ قرار بگیرند.
وی ادامه داد: در بازی امروز نشان دادیم پرسپولیس در جام حذفی کاملا اتفاقی قهرمان شد و ما می توانستیم به این مهم دست یابیم.
کاپیتان تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: تیم ما بسیار جوان است اما این تیم جوان حرف های زیادی برای گفتن در لیگ خواهد داشت.
وی تصریح کرد: با گذشت زمان به طور حتم نتایج بسیار بهتری را کسب خواهیم کرد و یک امتیاز دیدار امروز نیز می تواند در پایان فصل برای ما بسیار با ارزش باشد.
وی در خصوص اتلاف وقت از سوی بازیکنان تیم فوتبال ملوان در دیدار مقابل پرسپولیس اظهار داشت: این موضوع را به هیچ عنوان قبول ندارم و تعویض 2 بازیکن ما به خاطر مصدومیت این موضوع را اثبات می کند که قصد اتلاف وقت نداشتیم.
پورغلامی خاطرنشان کرد: امیدوارم با موفقیت در لیگ و جام حذفی جواب محبت های هواداران با تعصب خود را بدهیم.
















