برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شهرداری تهران شریک مسابقات آسیایی تیراندازی با کمان تهران شد

خبرگزاری فارس: در فاصله 70 روز مانده به بازی‌های آسیایی با مشارکت شهرداری تهران بزرگترین سایت تیراندازی با کمان در خاورمیانه جنب برج میلاد ساخته می‌شود.


به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تیراندازی با کمان، با توافق صورت گرفته بین فدراسیون و شهرداری تهران و با دستور مستقیم محمدباقر قالیباف شهردار تهران، عیسی شریفی، معاونت امور مناطق شهرداری ماموریت پیدا کرد در حالی که کمتر از 70 روز به مسابقات آسیایی باقی مانده است بزرگترین سایت تیراندازی با کمان را با مسئولیت سازمان عمرانی شهرداری تهران در ضلع جنوبی برج میلاد آماده تا نسبت به برگزاری افتتاحیه و فینال مسابقات آسیایی اقدام شود.
کریم صفایی، رئیس فدراسیون تیراندازی با کمان در این مورد گفت: ما میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش کشور در دهه سوم مهرماه در ایران هستیم و اهمیت آن هم به این جهت است که قرار است 1000 شرکت کننده از 35 کشور آسیایی با درخشش خود جواز ورود به المپیک لندن را به دست آورند.
وی ادامه داد: با توجه به اعلام آمادگی تیم‌های قدرتمندی از جمله کره جنوبی و چین، برای هرچه با شکوه برگزار شدن این مسابقات به دنبال محلی برای برگزاری آن بودیم که با موافقت شهردار تهران، فینال این مسابقات در ضلع جنوبی برج میلاد که بزرگ‌ترین سایت تخصصی تیراندازی با کمان در آنجا احداث خواهد شد، برگزار می‌شود.
مسابقات تیراندازی با کمان قهرمانی آسیا از تاریخ 27 مهرماه سال جاری به میزبانی تهران برگزار می‌شود.
انتهای پیام/م

تاریخ: 1390/5/12
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: