برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مهدوی کیا:به آزادی می آییم تا استقلال را ببریم

همه پیش‌بینی می‌کردند که در چنین شرایطی دایی تشویق شود. به هر حال پرسپولیس تیم خوب و پرتماشاگری است و در هفته‌های بعد بهتر هم می‌شود. آقای دایی هم در راه‌آهن کارش را انجام می‌دهد

مهدی مهدوی‌کیا روزهای جدیدی را در داماش گیلان تجربه می‌کند. او فصل ناموفقی را در استیل‌آذین پشت سر گذاشته اما با تیم جدیدش دنبال روزهای خوب است.

تساوی در اولین بازی لیگ آن هم در خانه از نظر او طبیعی بود اما معتقد است که داماش گیلان هر هفته بهتر خواهد شد.او در مورد تساوی مقابل صنعت نفت آبادان می گوید:«بازی اول بود و زیاد جالب از کار در نیامد. هوا واقعا وحشتناک و گرم بود و حتی مردم رشت هم می‌گفتند که چنین گرمایی در این شهر بی‌سابقه بوده. در مجموع بازی جالب نبود و هر 2 تیم فوتبالی را که می‌خواستند، نتوانستند به نمایش بگذارند البته این اتفاق کاملا طبیعی بود چون به خاطر بدنسازی، شادابی لازم در بدن بازیکنان نبود اما شرایط در هفته‌های بعد بهتر خواهد شد.»

او ادامه می دهد:«صنعت نفت به نظر من تیم خوبی بود البته به دلیل آب و هوای آبادان شاید به نوعی آنها به این آب و هوا عادت داشتند. صنعت نفت در این دیدار خیلی دوید و خیلی کار کرد اما به خاطر سنگینی بدن بازیکنان فوتبال خوبی از کار درنیامد.ما از نتیجه راضی‌ نبودیم اما در شروع لیگ چنین مسائلی طبیعی است و باید چند هفته بگذرد تا شرایط بهتر شود.»

مهدوی کیا همانطور که گفته بود، بازوبند کاپیتانی را مهدوی به بازو بست.او در این مورد می گوید:«خودم چنین پیشنهادی داده بودم و مشکل خاصی نیست. زیاد از بازوبند خوشم نمی‌آید و به همین دلیل کناره‌گیری کردم. این تصمیم را از قبل گرفته بودم و اعلام هم کردم. حرف من یکی است و 2 تا نمی‌شود.»
بازی بعدی داماش با استقلال در تهران است که کیا مورد این بازی می گوید:«قطعا بازی سختی است اما به آزادی می‌آییم تا دست پر برگردیم و استقلال را ببریم.ما شرایط خوبی داریم و امیدواریم نتیجه خوبی کسب کنیم.»

از مهدی می خواهیم درباره پرسپولیس حرف بزند.پس از گل ملوان علی دایی به‌شدت تشویق شد که کیا در این مورد می گوید:«این مسائل ربطی به من ندارد. همه پیش‌بینی می‌کردند که در چنین شرایطی دایی تشویق شود. به هر حال پرسپولیس تیم خوب و پرتماشاگری است و در هفته‌های بعد بهتر هم می‌شود. آقای دایی هم در راه‌آهن کارش را انجام می‌دهد.این تیم همیشه پرحاشیه بوده و امسال حاشیه‌هایش بیشتر هم خواهد بود اما با توجه به شرایطی که دارد هر هفته وضعیت تیم بهتر می‌شود.»
 

تاریخ: 1390/5/14
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: