امیدوارم میزبان خوبی برای دایی باشیم پورغلامی: برابر راهآهن باتجربه برد میخواهیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال ملوان انزلی گفت: راهآهن تیم با تجربهای است اما ما در این بازی برد میخواهیم.
فرهاد پورغلامی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد دیدار روز یکشنبه برابر راهآهن اظهار داشت: در دومین بازی لیگ میزبان هستیم اما متاسفانه از حضور تماشاگرانمان در ورزشگاه محرومیم. با این حال میخواهیم از امتیاز میزبانی خود استفاده کنیم و به همین دلیل برای گرفتن هر سه امتیاز به مصاف راه آهن میرویم. من حریف را یک تیم با تجربه دیدهام ولی ما برد میخواهیم.
وی در مورد اینکه تنها مربیای بوده که در یک فصل تیم علی دایی را سه مرتبه شکست داده است گفت: من فقط باید یادآوری کنم که علی دایی یکی از بزرگان فوتبال ایران است و فیفا نیز برای او ارزش زیادی قایل است و امیدوارم میزبان خوبی برای دایی باشیم.
سرمربی ملوان در مورد اینکه دیدار با راه آهن سختتر از پرسپولیس هست یا نه گفت: هر مسابقهای سختیهای خودش را دارد و نمیتوان بازیها را با یکدیگر مقایسه کرد.
پورغلامی در مورد اعتراض باشگاه ملوان به رفتار تماشاگران پرسپولیس در هفته اول عنوان کرد: حالا که باشگاه این موضوع را پیگیری کرده نمیخواهم به این مسایل بپردازم و میخواهم تمام تمرکزم روی مسایل فنی باشد.
انتهای پیام/ا
















