برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

برای 3 امتیاز به بوشهر می‌رویم نورمحمدی: حریفان از پرسپولیس می‌ترسند

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با بازی خوبی که در هفته اول به نمایش گذاشتیم تمام حریفان از ما می‌ترسند.


رضا نورمحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس عنوان کرد: مصدوم بودم اما هم‌اکنون بهبودی نسبی پیدا کرده‌ام و امیدوارم بتوانم در ترکیب تیم قرار گیرم. سعی می‌کنم خودم را در تمرینات نشان دهم و به ترکیب تیم بازگردم.

وی ادامه داد: پرسپولیس برابر ملوان با وجود اینکه ملی‌پوشان خود را دیر در اختیار گرفته بود بازی خوبی به نمایش گذاشت. حریفان از ما ترسیده‌اند و تنها هدفی که در بازی اول به آن دست نیافتیم کسب 3 امتیاز بود که امیدوارم این موضوع در هفته دوم و در بازی فردا با شاهین حاصل شود. ما برای 3 امتیاز به بوشهر می‌رویم.

نورمحمدی تاکید کرد: من به این تیم بسیار امیدوارم. اگر بتوانیم به هماهنگی لازم دست یابیم حرف‌های زیادی در آینده برای گفتن خواهیم داشت.
انتهای پیام/

تاریخ: 1390/5/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: