برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پورحیدری: کدام کهکشانی؟ بی‌دلیل به استقلال استرس وارد کرده‌اند

 سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: اسم کهکشانی به استقلال استرس بی‌‌جهت وارد کرده است.

منصور پورحیدری در مورد شرایط استقلال اظهار داشت: تا استقلال تیم کاملی شود زمان می برد با این حال تمرینات خود را به خوبی پیگیری می کنیم اما فریدون زندی را برای بازی با داماش به دلیل مصدومیت نداریم.
وی در مورد آخرین وضعیت خسرو حیدری و اینکه سرانجام رضایت‌نامه او از سوی باشگاه سپاهان صادر شد یا خیر عنوان کرد: هنوز خبر جدیدی به ما نرسیده است. این قضیه مربوط به صحبت های فتح الله زاده و ساکت می شود.

سرپرست تیم استقلال در خصوص بازی با سپاهان تصریح کرد: مقابل سپاهان بازی را خوب شروع کردیم. با اینکه 16 نفر را با خود به اصفهان برده بودیم اما نمایش خوبی داشتیم. به غیر از آندو سایر نفرات از اول تمرینات در اخیتار کادرفنی بودند و انتظار بازی خوب هم از آنها می رفت.

پورحیدری خاطر نشان کرد: به دلیل استرس به جهتی که با لقب دادن تیم کهکشانی به استقلال داده اند باعث شد تا بازیکنان ما در زدن ضربات آخر بی دقت باشند. کدام کهکشانی؟ این استرس وارد شده به استقلال بی مورد است. از نحوه نمایش تیم راضی هستم اما از نتیجه کسب شده رضایتی ندارم. می توانستیم این مسابقه را راحت ببریم اما نشد. سپاهان هم تیم خوبی بود و جز تیم های مدعی است.

سرپرست آبی پوشان در ارتباط با بازی با داماش گفت: همه بازی ها سخت است.داماش با وجودی که تازه به لیگ برتر آمده اما شرایط خوبی دارد، آنها تمرینات خود را به موقع آغاز کردند. من امیدوار هستم که بچه ها همین روندی که مقابل سپاهان داشتند را ادامه دهند. بازیکنان استقلال باید از فرصت های خود نهایت استفاده را ببرند.

پورحیدری در مورد شعارهایی که علیه سید مهدی رحمتی در اصفهان داده شد، اظهار داشت: این شعارها زیاد نبود بعد از اینکه گل را خوردیم برای دقایقی این اتفاق رخ داد. متاسفانه این مسائل در ورزشگاه ها ما وجود دارد. البته مهدی هم امادگی این مسئله را داشت به هر حال به او کم لطفی شد.

وی در پایان در مورد داوری مسابقه استقلال و سپاهان و گل مردود شده آرش برهانی گفت: من اصولا در مورد داوری ها صحبت نمی کنم اما همان طور که در برنامه 90 هم نشان داده شد توپ به دستان شریفات برخورد نکرد و ما این بازیکن را به راحتی از دست دادیم. از سوی دیگر نمی دانم چرا در برنامه 90 در مورد گل برهانی هیچ صحنه ای نشان داده نشد درحالی که ما به این صحنه کاملا نزدیک بودیم و مشاهده کردیم که مشکلی نداشت.
تاریخ: 1390/5/15
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: