برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

صالح: بازی سختی برابر شهرداری تبریز داریم

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: بازی سختی مقابل شهرداری تبریز داریم.

مجید صالح در گفت‌وگو با فارس در مورد دیدار فردا برابر شهرداری تبریز اظهار داشت: بازی دوم لیگ هم مانند مسابقه اول سخت است. در کل تمامی دیدارهای لیگ برتر سخت هستند. شهرداری در کرمان بازی بسیار خوبی برابر مس انجام داد و نشان داد تیم خوبی است ضمن اینکه ما در تبریز میهمان این تیم هستیم.

وی در مورد اینکه سایپا در هفته اول لیگ برتر یک برد پرگل به دست آورد گفت: با یک پیروزی هیچ چیز مشخص نیست و من از بازیکنانم خواسته‌ام در طول فصل انگیزه برتری جویی داشته باشند. طبیعی است در طول فصل نمی‌توان تمام بازی‌ها را برد بنابراین بعد از باخت نیز باید انگیزه و روحیه خود را حفظ کنیم.

صالح در مورد اینکه گفته می‌شود احتمال دارد به دلیل استفاده از یک بازیکن غیرمجاز در دیدار با مس سرچشمه نتیجه بازی عوض شود گفت: معاونت حقوقی باشگاه سایپا این مسئله راپیگیری می‌کند و باید دید سازمان لیگ چه تصمیمی در این زمینه خواهد گرفت. ما فقط وظیفه خودمان را انجام می‌دهیم که آن هم حضور در رقابت‌های لیگ برتر و انجام بازی است.

سرمربی تیم سایپا در مورد اینکه از حفظ کریم انصاری‌فرد راضی هست یا نه گفت: کریم انصاری فرد مهاجم تیم ملی ایران است و چند تیم خواهان به خدمت گرفتن او بودند و من خوشحالم که انصاری‌فرد خودش سایپا را انتخاب کرد و دوست داشت در تیم ما بماند.

 

تاریخ: 1390/5/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: