برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آسیب‌دیدگی دست نایب‌رئیس میلان به‌خاطر خوشحالی! گالیانی: این قهرمانی بهتر از فتح اسکودتو بود

خبرگزاری فارس: نایب رئیس باشگاه میلان گفت: قهرمانی در سوپر کاپ ایتالیا بسیار بهتر از به ‌دست آوردن اسکودتو بود.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، میلان در دیدار سوپرکاپ ایتالیا که در ورزشگاه آشیانه پرنده پکن برگزار شد توانست با نتیجه 2 بر یک اینتر را شکست داده و قهرمان شود.

آدریانو گالیانی در این‌باره گفت: وقتی اینتر را شکست دادیم و قهرمان سوپرکاپ شدیم، احساس بهتری نسبت به قهرمانی در سری A داشتم زیرا در بازی برابر رم تا حدودی می‌دانستیم که اسکودتو را به دست خواهیم آورد ولی در بازی برابر اینتر تا ثانیه‌های پایانی هیچ‌چیز مشخص نبود. وقتی پرینس بواتنگ گل دوم را وارد دروازه اینتر کرد، از خوشحالی مشت محکمی به تابلوی تبلیغاتی کنارم زدم که موجب شد دستم آسیب ببیند.

نایب رئیس باشگاه میلان اضافه کرد: بازی‌ برابر اینتر همواره حساس بوده و این پیروزی که منجر به فتح جام نیز شد برای ما اهمیت بالایی داشت. باید از هواداران چینی تشکر کنم. آن‌ها از ابتدای حضور ما در این کشور فوق‌العاده بودند و همواره در کنار ما حضور داشتند. در جریان بازی نیز حمایت آن‌ها برای ما بسیار زیبا بود.

گالیانی تاکید کرد: این پانزدهمین قهرمانی ما در ایتالیا بود. میلان هم‌چنین سیزده بار نیز جام‌های مختلف اروپایی را به‌دست آورده که این نشان می‌دهد روسونری در 26 سال حضور سیلویو برلوسکونی در این تیم توانسته 28 جام قهرمانی به‌دست آورد.
انتهای پیام/ا

تاریخ: 1390/5/16
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: