برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

هشدار کاپیتان به سران روسونری گتوزو: میلان در خط هافبک دچار مشکل است

خبرگزاری فارس: هافبک کهنه‌کار میلان از سران باشگاه خواست تا پیش از پایان نقل و انتقالات یک هافبک با تجربه را به ترکیب تیم اضافه کنند.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، مقامات میلان در پی از دست دادن آندره پیرلو و پیوستن او به یوونتوس به‌دنبال جذب بازیکنی برای جانشینی وی هستند که در این خصوص نام بازیکنان زیادی نیز مطرح شده است.

آلبرتو آکوئیلانی و ریکاردو مونتولیوو بازیکنانی هستند که نامشان همواره در ارتباط با میلان شنیده شده و احتمال پیوستن آن‌ها به روسونری بسیار زیاد است.

گنارو گتوزو در این‌باره گفت: اگر شرایط کنونی میلان را مورد توجه قرار دهیم، درمی‌یابیم که این تیم به یک هافبک باتجربه و بین‌المللی نیاز دارد. در خط هافبک دچار مشکلاتی هستیم که تا پیش از شروع فصل باید برطرف شوند، ما به بازیکنی نیاز داریم که بتواند تیم را به تحرک بیشتری وادارد.

وی افزود: اگر بتوانیم با آکوئیلانی و مونتولیوو به توافق برسیم، بدون شک می‌توانیم روی آن‌ها حساب باز کرده و به پیروزی در همه بازی‌ها فکر کنیم. آن‌ها بازیکنان بسیار خوبی هستند که باشگاه و بازیکنان از ورودشان استقبال می‌کنند.
انتهای پیام/آ

تاریخ: 1390/5/17
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: