برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/حاشیه دیدار تیم‌های استقلال و داماش/ درخواست فتح‌الله‌زاده از مجیدی و حضور سرپرست کنار رئیس کمیته انضباطی

خبرگزاری فارس: علی فتح‌الله‌زاده در کنار حسن‌زاده دیدار تیم‌های استقلال و داماش را تماشا کردند.


به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال در حالی پیروزی تیمش را در جایگاه ویژه نظاره‌گر بود که حسن‌زاده، رئیس جدید کمیته انضباطی در کنار وی حضور داشت.

* میلاد عنایت‌پور، بازیکن تعویضی سوم داماش پس از اینکه از زمین خارج شد روی نیمکت تیمش مستقر شده و جالب اینکه دینورزاده به سمت وی رفت تا به او خسته نباشید بگوید. این بازیکن به همراه غلامی دقایقی پس از تعویض راهی رختکن شدند.

* تماشاگران استقلال با توجه به بازی سرد این تیم در نیمه دوم در دقایق پایانی این نیمه ورزشگاه را ترک کردند.

* میلاد میدوادی که پس از مدتها مصدومیت سرانجام برای استقلال بازی کرد از تمام بازیکنان این تیم در جریان این مسابقه بیشتر تشویق شد.

* جاسم کرار مهاجم عراقی استقلال که از حضور در میادین محروم است با لباس شخصی از جایگاه ویژه بازی را تماشا کرد.

* بهداشت فریبا مربی استقلال نیز که نمی‌تواند روی نیمکت استقلال بنشیند او نیز از جایگاه ویژه به تماشای این مسابقه پرداخت.

* علی فتح‌الله‌زاده در پایان مسابقه در راهروهای ورزشگاه با فرهاد مجیدی کاپیتان تیمش صحبت‌های را کرد. پیش از این صحبت‌ها خبرنگاران در گفت‌وگوهایشان با فتح‌الله‌زاده از او سؤال می‌کردند که چرا مجیدی با تأکید حرف‌های مایلی‌کهن روی صحبت‌هایش ایستاده است که سرپرست باشگاه استقلال این موضوع را تکذیب کرد.
مشخص بود که فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با مجیدی بر سر این موضوع صحبت می‌کند و گویا خواستار این بوده است تا در گفت‌وگو با خبرنگاران آن صحبت‌ها را تکذیب کند.
انتهای پیام/خ

تاریخ: 1390/5/18
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: