پس از اخراج سرمربی دیدار دوستانه قطر و عراق لغو شد
خبرگزاری فارس: دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال قطر و عراق که قرار بود امروز (چهارشنبه) برگزار شود، لغو شد.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا» و به نقل از کنفدراسیون فوتبال آسیا، این اتفاق به دلیل اخراج میلوان راجواچ در ابتدای هفته جاری و جایگزینی سباستیائو لازارونی برزیلی افتاد.
سخنگوی فدراسیون فوتبال قطر اعلام کرد که هنوز تاریخ جدیدی برای برگزاری این دیدار تعیین نشده است.
راجواچ پس از شکست قطر مقابل ویتنام در دور برگشت مسابقات مقدماتی جامجهانی 2014 از سمت خود برکنار شد تا لازارونی به عنوان سومین مربی قطر در سال جاری هدایت این تیم را برعهده بگیرد.
تیم ملی فوتبال قطر به همراه ایران، بحرین و اندونزی در یک گروه در دور سوم مسابقات مقدماتی جامجهانی 2014 در گروه پنجم قرار دارند.
پیش از این قطریها که مهمترین دلیل به تعویق انداختن این رقابت را مصدومیت چند بازیکن کلیدی تیم ملی این کشور اعلام کردهاند در پیشنهادی جدید به عراقیها خواستار برگزاری این مسابقه دوستانه در تاریخ 26 تا 29 مرداد شده بودند.
انتهای پیام/آ
















