برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تصمیم ایبرا برای بازنشستگی در میلان زلاتان ابراهیموویچ: در بارسلونا شاد نبودم

مهاجم سوئدی تیم میلان تصمیم گرفته با توجه به خاطره‌ی ناخوشایند حضور در بارسلونا به فوتبالش در سری A پایان دهد.

 زلاتان ابراهیمویچ که فصل گذشته به همراه میلان به مقام قهرمانی رقابت‌های سری A رسید، تصمیم گرفته کفش‌هایش را در این تیم آویزان کند. تصمیمی که دلیلش را خاطره‌ی ناخوشایند حضور در بارسلونا و کار کردن با پپ گواردیولا می داند.

ستاره‌ی بلند قامت میلان که با وجود درخشش در اوایل حضورش در بارسلونا رفته رفته سرمربی جوان آبی و اناری‌ها به مشکل برخورد، درباره‌ی ایده‌اش درباره‌ی زندگی و ورزش حرفه‌ای گفت: به نظر من تنها چیزی که در زندگی اهمیت دارد شاد بودن و خوشحالی است. من در بارسلونا که بهترین تیم جهان است بازی می کردم، اما شاد نبودم. آدم زمانی که چنین شرایطی را یک بار در زندگی‌اش تجربه می کند، آن وقت متوجه می شود که چه چیزی در زندگی اهمیت دارد.

ابراهیمووچ که با نشریه‌ی گاتزتا دلواسپورت گفت و می کرد، درباره‌ی پیروزی مقابل اینتر در فینال سوپرجام ایتالیا هم عنوان کرد: پیروزی مقابل اینتر و قهرمانی در سوپرجام برای ما اهمیت زیادی داشت، چرا که برای ما مهم بود که فصل را خوب شروع کنیم. به هیچ وجه بازی آسانی نبود، اما خوشبختانه با این پیروزی جو خوبی بر تیم ما حاکم شد. روحیه‌ی جاه طلبی و انگیزه‌ی بالای بازیکنان در ثبت این موفقیت تاثیر زیادی داشت.

مهاجم پیشین تیم ملی سوئد که در هفته‌های پایانی فصل گذشته با انتقاد زیادی درباره‌ی عملکردش روبرو شد، درباره‌ی میزان آمادگی‌اش گفت که پس از تعطیلات خوبی که داشته با قدرت تمام در تمرین‌ها حاضر شده تا برای حضوری موفق در فصل آِینده آماده شود چرا که می‌خواهد بهترین عملکرد را در تیمی که در آن بازنشسته خواهد شد را به نمایش بگذارد.
تاریخ: 1390/5/20
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: